Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser inden for Finans og Økonomi

Vi har specialiseret os i at oversætte finans- og økonomi-relaterede emner.

Siden 2001 har vi opnået et væld af

Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for finans -og regnskabsdokumenter

erfaringer i at oversætte tekster inden for finansielle- og økonomiske emner.

Vi fungerer som oversættelsesbureau for flere finansielle institutioner, såsom banker, investeringsselskaber og skattekontorer, forsikringsselskaber og skatterådgivere samt adskillige multinationale selskaber.

Nogle af de områder, som vi specialiserer os i er:

Vi oversætter også andre typer af økonomiske og finansielle tekster. Så tøv ikke med at kontakte os, selvom dit emne ikke står på listen.

Takket være vores store netværk af oversættere med ekspertise inden for finans og økonomi, kan vi overtage hele dit finans- og økonomi-relaterede oversættelsesarbejde.

Oversættere med speciale i finansielle og økonomiske tekster.

For at lave en kvalitetsoversættelse inden for økonomi og finans, kræver det at oversætteren har en solid forståelse inden for dette felt, da det kræver helt korrekt brug af specifik terminologi.

Vi bruger derfor kun oversættere, som er specialiserer i at oversætte finansielle tekster, og som har ekspertise inden for netop dét finansielle/økonomiske område, som efterspørges. Oversætteren vil derudover altid have målsproget som modersmål. På den måde sørger vi for, at du får en korrekt og solid oversættelse, som lever op til vores høje standarder.

Har du brug for et tilbud?

Send os e-mail med den tekst, som du ønsker oversat, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Den Project Manager, som sender dig tilbuddet, vil være din kontaktperson gennem hele forløbet omkring oversættelsen. Vi behandler dine dokumenter i fuld fortrolighed. Du kan også bede om en underskrevet aftale om tavshedspligt.

2018-09-03T10:24:34.0009450Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.