Vi oversætter forskrifter inden for restaurant og storkøkken

Vi oversætter forskrifter og instruktioner der skal bruges inden for restaurantionsbranchen. Ring til os på 39 15 81 80 så hører du mere om hvad vi kan hjælpe dig med.

Oversættelse af forskrifter inden for restaurationsbranchen

Forordninger i fødevareindustrien er mange, og varierer fra land til land.

Vi har adgang til et stort internationalt netværk af oversættere, som har meget erfaring i denne type oversættelser.

Eksempel: rustfrit stål

Der er mere end 120 forskellige kvaliteter af stålsorter, og rustfrit stål er blandt de materialer, som er mest anvendt i kontakt med føde-, og drikkevareindustrien, samt storkøkken.

Afhængigt af ætsning, eksponering og andre faktorer, er det vigtigt at følge forskrifterne i anvendelsen af forskellige stålprodukter i denne industri.

Her ser vi et stigende behov for oversættelse til og fra forskellige sprog, og vi er mere end glade for, at oversætte dine krav, til og fra forskellige sprog.

At arbejde i en restaurant eller i et storkøkken

Det er vigtigt at instruktioner, informationer og regler er tilgængelig for alle på arbejdspladsen, og at de kan forstås af alle medarbejdere. Vi udfører ofte oversættelser af regler og forordninger inden for restaurationsbranchen.

Tilbud

Via vores store globale netværk af oversættere, har vi adgang til oversættere i alle tidszoner, og vi kan derfor levere hurtigt, og ofte før den aftalte tid.

Send os en e-mail med det materiale som du ønsker oversat, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud. Vi håndplukker altid oversætteren, ud fra din teksts indhold, samt dine specielle ønsker. Vores oversættere er desuden altid modersmålstalere. Dermed kan vi sikre dig oversættelser til højeste kvalitet.

Kontakt os

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80 med spørgsmål, vores Project Managers er altid klar til at hjælpe.

2018-10-26T10:26:01.8460578Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo