Vi oversætter forskrifter inden for restaurant og storkøkken

Vi oversætter forskrifter og instruktioner der skal bruges inden for restaurantionsbranchen. Ring til os på 39 15 81 80 så hører du mere om hvad vi kan hjælpe dig med.

Oversættelse af forskrifter inden for restaurationsbranchen

Forordninger i fødevareindustrien er mange, og varierer fra land til land.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til et stort internationalt netværk af oversættere, som har meget erfaring i denne type oversættelser.

Eksempel: rustfrit stål

Der er mere end 120 forskellige kvaliteter af stålsorter, og rustfrit stål er blandt de materialer, som er mest anvendt i kontakt med føde-, og drikkevareindustrien, samt storkøkken.

Afhængigt af ætsning, eksponering og andre faktorer, er det vigtigt at følge forskrifterne i anvendelsen af forskellige stålprodukter i denne industri.

Her ser vi et stigende behov for oversættelse til og fra forskellige sprog, og vi er mere end glade for, at oversætte dine krav, til og fra forskellige sprog.

At arbejde i en restaurant eller i et storkøkken

Det er vigtigt at instruktioner, informationer og regler er tilgængelig for alle på arbejdspladsen, og at de kan forstås af alle medarbejdere. Hurtigoversætter udfører ofte oversættelser af regler og forordninger, inden for restaurationsbranchen.

Udnyt vores særlige tilbud

Med omkostningseffektivitet, kan vi sænke priserne og stadig bevare den høje kvalitet af dine oversættelser. Med adgang til oversættere i alle tidszoner, kan vi også levere hurtigt, og ofte før den aftalte tid.

Send dit materiale som du ønsker oversat til os, via e-mail eller brug formularen til højre, og vi analyserer din tekst, og finder en af vores gode oversættere. Vi håndplukker altid oversætteren, ud fra din teksts indhold, samt dine specielle ønsker. Vores oversættere er desuden altid modersmålstalere.

Kontakt os

Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80 med eventuelle spørgsmål, eller andet du undrer dig over, og en af vores Project Managers vil hjælpe dig videre. Spar tid og penge ved at samarbejde med os!

2016-10-25T14:32:36.1346650Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo