Oversættelse engelsk- tigrinsk

Oversættelser fra engelsk til tigrinsk

Vi tilbyder dig vores professionelle oversættelsesservices fra engelsk til tigrinsk. Høj kvalitet, til meget lave priser!

Hvis du som individ eller som virksomhed, har brug for en oversættelse fra engelsk til tigrinsk, så er du kommet til det rette sted!

Vi har eritreiske oversættere med sproget som modersmål. Det betyder, at du altid er garanteret en oversættelse af højeste kvalitet.

Engelsk-tigrinske oversættelser

Vores oversættere er ikke kun modersmål i tigrinsk. De har endvidere specialisereret sig inden for forskellige områder. Fra landbrug til industrielle discipliner.

Eftersom oversætterne har sproget som deres modersmål, er de også godt klar over de sproglige forskelle, der kan forekomme i landets forskellige dele.

Lokale forhold med sproglig betydning

  • Variabel terminologi i forskellige markedsområder
  • Variabel kultur
  • Geografi

Ovenfor er tre punkter, som alle beskriver lokale forhold, der kan påvirke tigrinsk, som sprog. At tage hensyn til disse faktorer i en oversættelse, kaldes for lokalisering, og vi i Hurtigoversætter kender disse forskelle.

Tilbud

Vores Project Managers vil hjælpe dig videre med din engelsk-tigrinske oversættelse! For at anmode om et tilbud, skal du udfylde formularen, du ser her til højre. Tekst af flere tekster kan du sende via e-mail.

Du vil modtage en specifikation, så snart en af vores Project Managers har set på teksten! Alle vores telefonnumre finder du på siden ’Kontaktdata’. Ring gerne allerede i dag, og stil os dine spørgsmål!

2017-01-17T10:12:03.2937259Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo