Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureauet med speciale i jura

Send os en e-mail hvis du ønsker et tilbud.

Vores juridiske team vil oversætte dine juridiske tekster og dokumenter. Vores oversættere og translatører har både en professional baggrund i oversættelse og en solid viden om den anvendte terminologi inden for jura. Du kan derfor regne med os, når det gælder om at få lavet en korrekt juridisk oversættelse.

Juridisk oversættelse

Vores juridiske team står klar til at oversætter dine juridiske dokumenter.

Vores oversættere har en professional baggrund i oversættelse såvel som viden om terminologi inden for jura. Dine juridiske tekster er i gode hænder hos os.

Du kan altid sætte din lid til os, når det drejer sig om at få oversat fortrolige dokumenter, idet vi har taget alle de nødvendige forbehold for at sikre fuld fortrolighed ved behandling dem. Desuden samarbejder vi med oversættere med stor erfaring inden for juridiske tekster samt statsautoriserede translatører, hvorfor vi kan tilbyde de nødvendige stempler og segl for en beediget oversættelse.

Konkurrencedygtig pris og høj kvalitet.

En oversættelse med juridisk formål må ikke indeholde nogen fejl og skal være en nøjagtig gengivelse af selve originalteksten. Da vores juridiske oversættere udelukkende arbejder med juridiske dokumenter, har vi ikke behov for at ansætte ekspertise udefra, hvilket der er taget højde for i tilbuddet, og reflekteres i den konkurrencedygtige pris.

Oversættelsestid

Send os nu en e-mail hvis du ønsker et tilbud på oversættelse af et juridisk dokument.

En oversætter inden for juridiske tekster oversætter i gennemsnit 2 200 ord pr. dag. Tidsrammen for levering af juridisk oversættelsesarbejde er en del længere end for andre typer oversættelsesarbejde, grundet juraens kompleksitet.

Har du en hasteoversættelse eller et meget stort dokument, vil vi anvise oversættelsen til et team af oversættere, derudover arbejder vores oversættere også om aftenen og i weekenden, hvilket er med til at forkorte leveringstiden.

Oversættelsesreferencer

De oversættelser vi varetager for vore kunder er ofte af fortrolig karakter. Derfor røber vi ikke navnene på vore kunder uden deres accept. Såfremt du ønsker det, kan du bede om en referenceliste, og en af vore Senior Project Managers kan sende dig en liste over de kunder, som har indvilget i at opgive deres navne. Denne liste indeholder et antal advokatkontorer, retsinstanser og velrenommerede virksomheder.

Vi har været førende på markedet for juridiske oversættelser i mange år, og har derfor opbygget et team af kompetente juridiske oversættere, som har mange års erfaring inden for jura. Derfor kan vi sikre dig et højt kvalitetsniveau i oversættelsen af dine juridiske dokumenter.

Her er en liste af de juridiske dokumenter, som vi typisk oversætter:

Har du behov for en oversættelse af en anden type juridisk dokument, så tag endelig kontakt til os.

Ønsker du yderligere informationer

Vores Project Managers sidder altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du yderligere informationer eller har du behov for sparring og råd, så tag endelig kontakt til os. Ring på telefonnummer 39 15 81 80 eller send os en e-mail. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et modtage et tilbud af dit juridiske dokument, så send os gerne en e-mail med den tekst, du ønsker oversat samt hvilket sprog, det skal oversættes til. Så vender vi tilbage inden kort tid med et skræddersyet tilbud til dig.

2020-04-07T12:28:47.2542189Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.