Lectora

Vi oversætter Lectora XML-filer til og fra forskellige sprog

Vi oversætter og tilpasser dine XML-filer til og fra forskellige sprog, så de passer til dine behov.

Lectora er en af verdens førende forfatterværktøjer til e-læring.

Du kan oprette alt fra uddannelse via e-læringskurser, til interaktive præsentationer til forskellige målgrupper: medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Lectora Inspire, Lectora Publisher, Lectora Online

For at opfylde de forskellige virksomheders forretningsmæssige behov, findes Lectora i tre forskellige versioner: Lectora Inspire, Lectora Publisher og Lectora Online.

  • Lectora Inspire er det nyeste, og mest komplette forfatterværktøj på markedet.
  • Lectora Publisher er stort set det samme, som Inspire men uden værktøjer til redigering af lyd, billede og video.
  • Lectora Online gør det muligt for flere mennesker, at arbejde med det samme undervisningsmateriale direkte på nettet. Forskellige personer kan både bidrage med indhold og gennemgang, samt kommentere, hvad der er indtastet.

XML er et af de filformater, der ofte opstår, når teksterne skal eksporteres fra de forskellige versioner af Lectora til målgruppernes respektive systemer.

Oversættelse af XML-filer til og fra forskellige sprog

De fleste hjemmesider og e-læringskurser kræver oftest at der bliver tilbud forskellige sprog, og det er her, at vi kan tilbyde vores ekspertise.

Vi ved, at sproget spiller en stor rolle i forhold til målgruppens forståelse af materialet samt deres opfattelse af hjemmesidens/e-læringskursets kvalitet og seriøsitet. Derfor har vi fokus på kvalitet og at tilrette oversættelsen til målgruppens kultur og sprogforståelse. Vi benytter derfor kun kvalificerede indfødte oversættere til vores service, sådan så at vi kan garantere kvalitetssikrede oversættelser af dine XML-filer.

Kontakt os

Tøv ikke med at ringe til os på 39 15 81 80 eller kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vores Project Managers fortæller dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på den bedste måde!

2018-09-03T09:15:04.5340228Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo