Lectora

Vi oversætter Lectora XML-filer til og fra forskellige sprog

Vi oversætter og tilpasser dine XML-filer til og fra forskellige sprog, så de passer til dine behov.

Lectora er en af verdens førende forfatterværktøjer til e-læring.

Du kan oprette alt fra uddannelse via e-læringskurser, til interaktive præsentationer til forskellige målgrupper: medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Lectora Inspire, Lectora Publisher, Lectora Online

For at opfylde de forskellige virksomheders forretningsmæssige behov, findes Lectora i tre forskellige versioner: Lectora Inspire, Lectora Publisher og Lectora Online.

  • Lectora Inspire er det nyeste, og mest komplette forfatterværktøj på markedet.
  • Lectora Publisher er stort set det samme, som Inspire men uden værktøjer til redigering af lyd, billede og video.
  • Lectora Online gør det muligt for flere mennesker, at arbejde med det samme undervisningsmateriale direkte på nettet. Forskellige personer kan både bidrage med indhold og gennemgang, samt kommentere, hvad der er indtastet.

XML er et af de filformater, der ofte opstår, når teksterne skal eksporteres fra de forskellige versioner af Lectora til målgruppernes respektive systemer.

Oversættelse af XML-filer til og fra forskellige sprog

Målgrupperne i denne sag strækker sig over hele verden. Online kurser kræver alternativ for forskellige sprog, og det er her, oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan tilbyde sin ekspertise.

Vi ved, at hvert skridt er vigtigt i denne form for oversættelse, og beskæftiger kun kvalificerede indfødte oversættere til vores service. Derfor kan vi garantere kvalitetssikrede oversættelser af dine XML-filer.

Kontakt os

Tøv ikke med at ringe til os på 39 15 81 80 eller kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vores Project Managers vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på den bedste måde!

2016-09-28T12:36:43.9411461Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo