Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser af marketingmateriale

Ved oversættelse af en brochure, reklametekst eller en hel marketingskampagne er det vigtigt at teksten virker tillokkende på netop den målgruppe og det marked, som det er tilegnet. Derfor bruger vi oversættere med flair for salg og marketing. Vores oversættere er modersmålstalende i de lande, hvor de bor og arbejder. De kender det lokale marked, kan sætte sig i kundens sted og ved således, hvad kunderne går efter.

Vi har erfaring med at oversætte reklametekster, brochurer, pressemeddelelser, produktinformation, forretningsprojekter, online reklamer, marketingsundersøgelser m.m.

Vores kundekreds består af internationale reklamebureauer og utallige virksomheder, som markedsfører deres produkter og serviceydelser til udenlandske markeder med stor succes.

Få et tilbud nu

Ønsker du et godt tilbud, kan du altid sende os en e-mail med din tekst, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud, der tager hensyn til dine ønsker og behov.

Vi ser frem til at høre fra dig.

2019-11-13T19:42:01.5718176Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.