Oversættelse af PHP-filer

Professionelle oversættelser af PHP-filer til og fra forskellige sprog

Vi oversætter dine PHP-filer til og fra forskellige sprog. Ring 39 15 81 80 eller send en e-mail til os, og hør mere!

Her fortæller vi dig mere om PHP, og om hvordan vi kan hjælpe dig med at oversætte dine PHP-filer, til og fra forskellige sprog.

Flersprogede formularer

PHP bruges til at skabe dynamiske websider med information fra eksempelvis en database. Via formular på siderne kan besøgende sende data til databasen.

At have flersprogede alternativer af en formular er selvfølgelig vigtigt, hvis du f.eks. er en international virksomhed, og du ønsker at nå ud til en global kundekreds. Vi har den fornødne ekspertise og viden der kræves, for præcise oversættelser i høj kvalitet, til og fra forskellige sprog.

Kvalitetssikrede oversættelser af PHP

Ved oversættelse af hjemmesider og websteder, ved vi, at hvert enkelt skridt er vigtigt. Vi kvalitetssikrer derfor dine filer ved at gøre taggene utilgængelige for den person / personer, der oversætter, og holder derfor koden intakt. Dette betyder også at layoutet for din tekst bibeholdes.

Med stor erfaring i denne type oversættelse, og mere end 4 200 oversættere fra hele verden, kan vi tilbyde kvalitetsoversættelser til konkurrencedygtige priser, altid med levering inden for aftalt tid.

Kontakt os i dag, og få et tilbud

Vores fokus er på kvalitet; alle vores oversættere er højtuddannede, og vi udvælger altid den oversætter, som har baggrundserfaring inden for netop dit område.

Ring til os på 39 15 81 80 for mere information eller send os en e-mail med de PHP-filer, som du ønsker oversat, så vil vi tilpasse projektet til dine behov og ønsker!

2018-09-03T08:26:51.5074043Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo