Oversættelse af PHP-filer

Professionelle oversættelser af PHP-filer til og fra forskellige sprog

Vi oversætter dine PHP-filer til og fra forskellige sprog. Ring 39 15 81 80 eller send en e-mail til os, og du hører mere!

PHP står oprindeligt for: Personal Home Page, men det populære scriptsprog har ændret sig drastisk i løbet af årene, og i dag beskrives forkortelsen med: Hypertext Pre-processor.

Her fortæller vi dig mere om PHP, og om hvordan oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan hjælpe dig med at oversætte dine PHP-filer, til og fra forskellige sprog.

Flersprogede formularer

PHP bruges til at skabe dynamiske websider med information fra eksempelvis en database. Via formular på siderne kan besøgende sende data til databasen.

At have flersprogede alternativer af en formular er selvfølgelig vigtigt, hvis du f.eks. er en international virksomhed, og du ønsker at nå ud til en global kundekreds. Vi har den fornødne ekspertise og viden der kræves, for præcise og højkvalitative oversættelser, til og fra forskellige sprog.

Kvalitetssikrede oversættelser af PHP

Ved oversættelse af websider og websteder, ved vi, at hvert enkelt skridt er vigtigt. Vi kvalitetssikrer derfor dine filer ved at gøre taggene utilgængelige for den person / personer, der oversætter, og holder derfor koden intakt.

Med stor erfaring i denne type oversættelse, og mere end 4 200 oversættere fra hele verden, kan vi tilbyde oversættelser til konkurrencedygtige og overkommelige priser, altid med levering indenfor aftalt tid.

Spar tid og penge - kontakt os i dag

Spar tid og penge ved at ansætte os til at lave dine oversættelser af PHP-filer! Så snart vi har dit materiale du ønsker at få oversat, ved vi med det samme hvem af vores oversættere vi skal sætte i gang med din opgave. At oversætteren er højtuddannet, og har baggrundserfaring i dit emneområde er hos os, underforstået.

Hjerteligt velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller sende os en e-mail, og vi vil tilpasse projektet på grundlag af de behov, og ønsker du har!

2016-10-25T14:33:40.0410550Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo