Tekniske oversættelser

Teknisk oversættelsesbureau Hurtigoversætter

Tekniske oversættelser er et af vores ekspertiseområder.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har været førende på markedet inden for tekniske oversættelser i mange år. Hvad enten du har en instruktionsfolder, en teknisk manual, en brugsvejledning eller en teknisk undersøgelsesrapport, som skal oversættes, klarer vi det for dig! Vores tekniske oversættere er alle specialister i forskellige tekniske emner og arbejder med målsproget som modersmål. Derfor kan vi sikre dig et meget højt kvalitetsniveau i dine oversættelser.

Prisen på en teknisk oversættelse

Vores oversættelsesbureau tilbyder konkurrencedygtige priser. Du kan se priserne i menuen. Her skal du bare vælge dit dokuments kildesprog, så kan du se, hvad det koster at få det oversat til forskellige sprog.

Vi er altid i stand til at tilbyde en konkurrencedygtig pris, som ofte er betragteligt lavere end hos andre oversættelsesbureauer. Dette skyldes, vi har en stor oversætterdatabase, et fortrinligt forhold til vore oversættere og et solidt kendskab til markedet.

Tekniske oversættelser

Vi oversætter alt fra datablade til manualer, vejledninger og rapporter. Send os en e-mail nu, hvis du ønsker et tilbud.

Hurtighed og kvalitet

Teknisk oversættelsesarbejde, som bliver betroet til os, vil blive leveret til dig i en fart. Vores oversættere arbejder ofte om aftenen og i weekenden. Vi ansætter også udelukkende modersmålstalende oversættere med mange års erfaring i teknisk oversættelse til at oversætte dine tekniske dokumenter.

Bed om et gratis tilbud på din oversættelse med det samme

For yderligere oplysninger om vores oversættelsesbureau, vores specialområder og arbejdsprocesser henviser vi til de forskellige sider på vores hjemmeside. Her kan du se, hvordan du beder om et tilbud på en oversættelse, og hvilke sprog vi kan tilbyde.

2017-06-28T14:13:42.9632798Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo