Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Tekniske oversættelser

Vi har været førende på markedet inden for tekniske oversættelser i mange år. Hvad enten du har brug for en oversættelse af en instruktionsfolder, en teknisk manual, en brugsvejledning eller en teknisk undersøgelsesrapport, så klarer vi det for dig! Vores tekniske oversættere er alle specialister i forskellige tekniske emner og har målsproget som modersmål. Derfor kan vi sikre dig et meget højt kvalitetsniveau i dine oversættelser.

Hurtighed og kvalitet

Hos os fokuserer vi på kvalitet, men vi er godt klar over, at hastighed hvad angår leveringen, også er en vigtig faktor for vores kunder. Derfor arbejder vores oversættere ofte om aftenen og i weekenden, så at vi har mulighed for at levere dine oversættelser inden for kort tid.

Vi benytter derudover udelukkende modersmålstalende oversættere med mange års erfaring i teknisk oversættelse til at oversætte dine tekniske dokumenter.

På denne måde får du en oversættelse i højeste kvalitet inden for kort tid.

Få et tilbud på din oversættelse med det samme

Ønsker du et tilbud på dit oversættelsesprojekt? Så send os en e-mail, hvor du vedhæfter den tekst, du ønsker oversat. Angiv gerne sprogkombination, samt eventuelle præferencer og leveringstid. Så vender vi tilbage inden kort tid med et tilbud, som er tilpasset lige netop dine behov og ønsker.

2018-10-03T11:05:02.6429588Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.