Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af varedeklaration og ingrediensliste

Vi oversætter varedeklarationer og ingredienslister mellem alle sprog

Vi oversætter varedeklarationer og ingredienslister. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Vi har de sproglige færdigheder, der kræves for en nøjagtig oversættelse af en varedeklaration, eller ingrediensliste. Vores oversættere vil have mange års erfaring i at oversætte tekster inden for fødevare- og levnedsmiddelsindustrien.

Autentiske, skræddersyede oversættelser

Vi lægger stor vægt på at oversættelserne skal være så autentiske som muligt.

Det betyder, at indholdet ikke kun skal være sprogligt korrekt, det skal endvidere være lokaliseret til de overensstemmende dimensioner og enheder for eksport og import for det pågældende marked.

Vi har et stort globalt netværk med freelance-oversættere. Vores oversættere er alle højtuddannede med mange års erfaring inden for oversættelsesbranchen. De arbejder på tværs af kontinenter og tidszoner. Dette giver os mulighed for at levere hurtige, kvalitetsoversættelser til konkurrencedygtige priser.

Tilbud

Send os gerne en e-mail med det materiale, du vil have oversat, så vender vi tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Ring til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om os, og hvordan vi arbejder. Vi er glade for at fortælle dig mere om vores procedurer, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde!

2018-10-26T10:24:22.9980578Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo