Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Professionelle oversættelser af meget høj kvalitet, mellem alle sprog og inden for alle emneområder!

Professionelle oversættelser af meget høj kvalitet, mellem alle mulige sprog, og inden for alle mulige emneområder! Sammen med lynhurtig levering, er dette hvad vi tilbyder dig! Ring 39 15 81 80 så kan du høre mere om vores services.

Hurtigoversætter og eksotiske sprog

Oversættelser til gængse sprog, som fransk, engelsk, spansk og tysk er en del af vores hverdag. Vi tilbyder dog ikke kun disse sprog men også eksotiske sprog som f.eks. urdu, farsi (persisk), punjabi, hebræisk og også inuktitut. Disse sprog skal som regel oversættes til tysk. Derfor oversætter vi for nogle bl.a. forsikringer, fakturaer for lægeundersøgelser fra (eksotiske) ferielande, som de forsikrede indleverer. I disse tilfælde er det vigtigt, at disse oversættes hurtigt. Derfor har vi også for eksotiske sprog mere end én oversætter i vores database og kan således hurtigt levere oversættelserne til vores kunder – uafhængigt af, om det drejer sig om oversættelser fra hindi eller marokkansk.

Rådighed

Til visse eksotiske sprog har vi kun et lille antal oversættere. Derfor er der kun få oversætterbureauer, der f.eks. tilbyder sprogkombinationen urdu – tysk. Vi er et af dem! Hvis den oversætter, der står til rådighed, en gang ikke skulle have tid, eller du ønsker en oversættelse til tysk fra et sprog, vi ikke selv kan tilbyde, så er der mulighed for at få teksten oversat for dig over et mellemtrin. Eksempelvis via engelsk, fransk eller spansk. Vær venligst opmærksom på, at denne form for oversættelse kan kræve lidt længere tid.

Prisfordele

Det er sikkert let at forstå, at der er prisforskelle ved oversættelse af eksotiske sprog, hvis man får disse oversat til engelsk og ikke til tysk. Et eksempel: Det er meget billigere at få en japansk tekst oversat til engelsk end til tysk. Prisforskellen opstår ved, at der findes flere engelsktalende oversættere, der kan japansk, end tysktalende oversættere.

Kontaktoplysninger

Disse finder du på siden ’Kontaktdata’. Du kan læse mere om nogle af de sprogservices vi tilbyder, under nedenstående links.

2017-06-20T15:43:14.3608398Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.