Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for jiddisch

Send os en e-mail med dine scannede filer. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig, med en af vores gode priser! Vi hjælper dig med oversættelser til og fra jiddisch!

Jiddisch (på engelsk: Yiddisch) er et germansk sprog, der tales af omkring 4 millioner jøder, rundt omkring i verden.

Sproget opstod i løbet af det ellevte århundrede i det geografiske område, der i dag er Tyskland. Hurtigoversætter laver kompetente og kvalitative oversættelser, til og fra jiddisch.

Oversættelser der er tilpasset til dine behov

Hos Hurtigoversætter betragter vi målsproget, dialekt, målgruppe og andre faktorer, der kan påvirke din oversættelse.

Vi tilpasser teksten lokalt, og vi vælger omhyggeligt den person, der skal behandle din tekst. Passende uddannelse i forhold til tekstindhold, samt relevant baggrundserfaring, er to kriterier som vores oversættere skal opfylde.

Nederst på siden finder du links til sider, hvor du kan læse mere om de oversættelsesservices vi kan levere, til og fra jiddisch.

Udgifter for en oversættelse til eller fra jiddisch

Det er lykkes for Hurtigoversætter, at fastholde de lave priser, pga. en effektivisering af vores fremgangsmåde. Vi oversætter dine tekster til overkommelige priser, uden at det skal koste dig en formue!

Vores pris på oversættelse fra dansk til jiddisch er DKK 2,24 per ord, og for oversættelser fra jiddisch til dansk er prisen DKK 2,39. Ønsker du at beregne omkostningerne selv, kan du klikke på siden ’Priser’. Vil du have os til at beregne omkostningerne, så send os en e-mail, hvor dine tekstfiler, er vedhæftet. Du kan også meget hurtigere, udfylde formularen på siden, hvis din tekst er af mindre omfang.

Omkostningerne kan variere efter dine behov og ønsker, så vi anbefaler, at du sender teksterne til os, under alle omstændigheder, for at få en mere nøjagtig beregning.

Du er altid velkommen til at ringe 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål om oversættelse. En af vores Project Managers sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål!

2019-11-07T09:08:07.9887909Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.