Oversættelse – fra engelsk til dansk på kemiområdet

Kemisk formel.

Vi tilbyder oversættelsestjenester fra engelsk til svensk på det kemiske område.

Gennem vores store netværk af kompetente oversættere inden for kemiske områder tilbyder vi kvalitetssikrede oversættelser til rimelige priser og med korte leveringstider.

Kunder og tendenser

Hvem er vores kunder og hvilken type tekster oversætter vi?

Vi har mange forskellige kunder inden for kemiområdet, f.eks. myndigheder og kemiske virksomheder, der har behov for at oversætte arbejdsmiljørelaterede og almene oplysninger.

Vi har fokus på at levere kvalitetsoversættelser. Derfor skræddersyr vi hvert enkelt projekt, og vi stiller høje krav til oversætterne. Det betyder at vi udvælger oversættere med ekspertise inden for netop dit kemiske område. Det betyder at oversætteren har erfaring enten fra arbejde eller studier inden for det gældende område. Derudover benytter vi udelukkende modersmålsoversættere med minimum 5 års erfaring med at oversætte, og som også har særdeles gode sprogkundskaber på kildesproget.

Kombinationen af faglig ekspertise samt erfaring som oversætter gør, at du kan være helt tryg ved at lade os oversætte dine kemiske tekster.

Få et skræddersyet tilbud nu!

Ønsker du at få et tilbud på din tekst? Så send os en Email>e-mail

med den tekst, du vil have oversat. Angiv gerne sprogkombination og eventuelle ønsker. Så vender vi tilbage inden kort tid med et skræddersyet tilbud.

Ring til os

Du er også altid velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring på dit oversættelsesprojekt. Vi står til rådighed, og sammen finder vi den bedste løsning til netop dit projekt.

2018-11-15T13:19:30.5795261Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo