Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau papiamento

Curacaos flag. Vi hjælper dig med dine oversættelser til og fra papiamento

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter samarbejder med oversættere i forskellige lande, hvor papiamento tales. Et af disse lande er Curacao

Papiamento er et sprog, der tales på Curacao, Bonaire, Aruba, og til en vis grad i resten af De Nederlandske Antiller.

Hurtigoversætter har kompetente oversættere i de forskellige regioner. Send os en e-mail for professionelle oversættelser af højeste kvalitet.

Et blandet sprog

Sproget er en blanding af portugisisk (omkring 60 procent), spansk, hollandsk og engelsk. Papiamento ligner portugisisk, som det tales i Kap Verde. Spar tid og penge ved at lade os, tage os af dine tekster. Vi giver dig en oversættelse, der er klar til brug med det samme.

Oversættere i forskellige lande på forskellige områder

Det er en stor fordel at arbejde med freelanceoversættere i forskellige dele af verden, og i mange forskellige fagområder. Vi kan levere hurtigt, da vi har oversættere i alle tidszoner, og takket være en effektiv arbejdspraksis.

Hvis målsproget er papiamento, bruger vi en oversætter med dette modersmål. Vi ser også på oversætterens baggrundserfaring og ekspertise i almindelighed. Du får en behovsbaseret og lokaliseret oversættelse, fra os.

Businessoversættelser

Turisme vokser støt til de forskellige øer, og vi samarbejder med flere indfødte oversættere, inden for forskellige forretningsområder.

Et overkommeligt tilbud

Scan og vedhæft de tekster, du vil have os til at oversætte, i en e-mail. Så beregner vi antallet af ord, og tager hensyn til eventuelle ønsker og behov du har, for din tekst.

Vi vil derefter kontakte dig, med et overkommeligt tilbud, som du kan overveje. Kontakt os, så ser vi sammen på den løsning, der passer til din opgave. Vi har løsninger til alle typer af oversættelser, tøv ikke med at kontakte os!

Vores priser for oversættelse til og fra papiamento

Vores pris på oversættelse fra dansk til papiamento er DKK 2,09 per ord, og for oversættelser fra papiamento til dansk er prisen DKK 2,24 per ord. Prisen på oversættelser er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

2017-06-20T14:38:02.4650575Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.