Oversættelsesbureau Århus

Franziska

Send os teksten, du skal have oversat pr. e-mail med angivelse af sprogkombinationen. Oplys meget gerne din ønskede deadline.

Har du brug for den bedste professionelle oversættelse, der både leveres hurtigt, men heller ikke koster en formue? Du kan få oversat din tekster eller dokumenter, hvis du henvender dig til vores oversættelsesbureau Hurtigoversætter i Århus. Vi tilbyder professionel oversættelsesservice med erfaring indenfor alle slags fagområder. Der er mange fordele ved at samarbejde med os, og vi har lavet en liste med nogle af dem:

  • Alle oversættelser udføres af professionelle oversættere. Dvs. absolut ingen oversættelsessoftware, og udelukkende rigtige oversættere.
  • Vi har 4 200 tilknyttede modersmålsoversættere i vores database. Vi ved derfor altid hvem der skal påtages din opgave.
  • Fagkyndige oversættelser til og fra ca. 150 forskellige sprog.
  • Håndtering af så godt som alle filformater.
  • Hurtig levering og ekstra korrekturlæsning tilbydes.
  • Uforpligtende tilbud i løbet af 1 time.
  • Alle dokumenter behandles 100% fortroligt.

Vores Project Managers sørger for en hurtig, og ukompliceret behandling af din forespørgsel, og kontakter dig om nødvendigt, for at finde ud af den bedste og hurtigste løsning for din oversættelsesopgave. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores tilbud. De opgaver, vi har oversat gennem årene, har både været enklere og mere komplekse, på forskellige fagområder. Ligeledes spænder vores kundekreds fra enkeltpersoner til børsnoterede selskaber, agenturer, organisationer, samt myndigheder.

Kvalitet behøver ikke at koste en masse

Med højtuddannede oversættere der altid har en uddannelsesbaggrund i din oversættelses fagområde, kan vi dække en stor del af efterspørgslen, på oversættelsesmarkedet i dag.

Vores netværk omfatter mere end 7 000 kunder i mere end 109 lande, og 92% af vores kunder, vælger at hyre os igen, for tilbagevendende opgaver.

Vi er kendt for vores høje kvalitet og vores lave priser, en kombination, der i de fleste tilfælde ikke går sammen. Vi giver dig netop dette, og vi kan samtidig også garantere kort leveringstid!

Oversættelse Århus

Vores kompetente Project Managers på vores kontor i Århus, sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Klik på fanebladet ’Kontaktdata’ og kom hurtigt i kontakt med os!

Professionel oversættelsesservice

Engelsk ligner dansk meget. Og så alligevel ikke. Det er derfor, man involverer en professional oversættelsesservice til at oversætte din tekst og dine dokumenter. Og, om muligt, et oversættelsesbureau som har en afdeling i Århus. Det har oversættelsesbureauet Hurtigoversætter.

Hurtigt og til en rimelig pris

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det hurtigste - og det hurtigst voksende -oversættelsesbureau i Europa. Vi er ikke dyrere end vores kolleger, som arbejder i USA. Find ud af nøjagtigt hvor rimelige vores priser er. Få et pristilbud ved at udfylde forespørgselsformularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Vil du straks have at vide, hvor meget din oversættelse vil koste? Så kan du ringe til os. Du vil modtage et konkurrencedygtigt tilbud fra os med det samme. Ønsker du at læse mere om os, bl.a. hvordan vi beregner en pris? Så klik dig videre til siden ’Tilbud’.

Specialister i utallige områder

Hurtig leveringstid og lave priser går hånd i hånd med vores service! Du behøver heller ikke at slække på kvaliteten, så længe at du overdrager din oversættelse til den service, som du finder hos oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Fra vores afdeling i Århus holder vi forbindelse med et omfattende netværk af oversættere, som er specialiseret i mange forskellige emneområder. Det betyder, at den person som oversætter din tekst ikke bare er autoriseret oversætter, han eller hun har også ekspertise i det emne, som din tekst handler om. Vores Project Managers ser frem til at hjælpe dig!

Adresse

Århus
Skt. Pauls Kirkeplads 9B
8000 Århus C
70 27 79 97

2017-11-13T14:12:00.2873019Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo