Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for Baskisk

Baskiske flag

Det baskiske flag. Vi oversætter dine tekster til og fra baskisk. Kontakt os allerede i dag, og vi finder et godt tilbud til dig!

Baskisk er et isolat sprog. Det tales af over en million mennesker, hovedsageligt i Baskerlandet i det nordlige Spanien, og i sydvest af Frankrig.

Hurtigoversætter tilbyder kvalitetsoversættelser til og fra baskisk. Vi har mange års erfaring i oversættelse til og fra, forskellige isolat sprog.

Baskiske oversættere i forskellige regioner

Batua er navnet på den officielle variant af standardbaskisk. Sproget er baseret på dialekter, der tales i Lapurdi og Gipuzkoa i midten af Baskerlandet. Dialekterne bliver stort set, forstået, indbyrdes.

Men dem der taler den vestlige dialekt i Biscaya, og den østligste i Zuberoa har noget sværere ved at forstå hinanden.

Hurtigoversætter har baskiske oversættere, der har kendskab til de forskellige dialekter i Frankrig, Spanien, Baskerlandet, Navarra, og Iparralde. Hos os får du en oversættelse til eller fra baskisk, som er tilpasset således at budskabet fra kildeteksten, bevares i oversættelsen.

Vores tilbud til dig!

Anmod om en specifikation for, hvad dine udgifter for oversættelsen vil blive. Indsend dit tekstmateriale, ved at vedhæfte det i en e-mail. En af vores professionelle Project Managers undersøger teksterne, og vil komme tilbage med et unikt tilbud.

Vælger du at acceptere tilbuddet, så starter vi med oversættelsen med det samme! Vi udvælger den person, der skal oversætte din tekst, ud fra mange kriterier. Oversætterens baggrundserfaring, og uddannelse bør være forenelige med indholdet af teksten. Dette sørger vi for, du kan læne dig afslappet tilbage, og være overbevist om, at din oversættelse bliver perfekt!

Kontakt os i dag!

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde? Vores kontaktoplysninger finder du her på siden ’Kontaktdata’. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål!

2017-06-20T15:21:37.4505299Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.