Oversætterbureau Hurtigoversætter udfører professionelle oversættelser til og fra engelsk og fransk i Canada

Vi tilbyder oversættelsesservice til og fra fransk og engelsk, i forskellige dele af Canada

Professionelle oversættelser til og fra canadisk engelsk og fransk. Mail os så fortæller vi dig mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din oversættelse!

Fransk og engelsk er begge sprog der tales i Canada, men kulturen i landet er meget forskellig, afhængigt af om du befinder dig i det østlige Canada eller det vestlige.

Byen Quebec, er en fransktalende del af landet. Dette viser sig både i sprogkundskaberne, men også rent kulturelt.

Franske oversættere og engelske oversættere

Hurtigoversætter har både fransktalende og engelsktalende oversættere i de forskellige geografiske områder, og dermed også en lokal tilknytning til målområdet, samt den målgruppe som en oversættelse retter sig til.

Oversættelser til en rimelig pris

Vi kan takket være strømlinede procedurer, kvalificerede oversættere i alle tidszoner, samt den mest moderne teknologi, skabe priser uden at gå på kompromis med den højeste kvalitet.

Vi giver dig kvalitetsoversættelser til overkommelige priser, og lynhurtig levering. Find ud af hvad dine omkostninger bliver, med det samme, ved at udfylde formularen til højre, eller sende flere vedlagte tekster i en mail.

Vi analyserer tekstens basis, taler med oversætteren, som vi anser for at være bedst egnet til din mission, og derefter vender vi tilbage til dig med et tilbud, som du kan overveje. Tøv ikke med at ringe 39 15 81 80 , hvis du funderer over noget mht. din oversættelse.

Vore projektledere vil hjælpe dig videre, og sammen med dig udvikler vi den løsning, der passer dig bedst.

2016-05-25T14:20:00.3400028Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo