Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Dansk-norsk: Hurtigt, korrekt og konkurrencedygtigt

Brug for en oversættelse der er udført af en professionel modersmålstalende oversætter?

Send din tekst til os via e-mail. Vi lader hurtigt høre fra os, med et prisvenligt tilbud på din oversættelse!

Din danske tekst bliver hurtigt og korrekt oversat til norsk af Hurtigoversætter's oversættelsesbureau i Oslo. Det går hurtigt, fordi du kan bede om et pristilbud online ved hjælp af vores forespørgselsformular eller ved at sende os din tekst vedhæftet en e-mail. Teksten bliver korrekt oversat, fordi vi kun arbejder med modersmålstalende, som bor i Norge. Det er heller ikke dyrt. Brug for yderligere oplysninger? Ring venligst til vores kontor 39 15 81 80.

Specialiseret inden for utallige emneområder

Oversætterbureauet Hurtigoversætter er det hurtigste - og det hurtigst voksende -oversættelsesbureau i Europa. Vi er et af de få oversættelsesbureauer, som har afdelinger i Norge og i hele EU. Vi leder et højt kvalificeret team af oversættere fra vores Oslo-afdeling. Disse oversættere er alle specialiseret i bestemte emner. For eksempel har vi kontrakt med juridiske oversættere men vi har også oversættere, som er specialiseret i sport, olie og gas, natur og miljø, turisme, journalistik, politik, litteratur, historie, klima, produktholdbarhed og andre områder. Der findes ikke noget emneområde, hvor vi ikke har en erfaren oversætter. Dette indbefatter helt sikkert dit emneområde. Vil du læse mere om hvordan du helt uforpligtende kan modtage et tilbud på din oversættelse, skal du klikke på siden ’Tilbud’.

Vi kan tilbyde vores oversættelsesservice til en konkurrencedygtig pris. Det skyldes dels virksomhedens størrelse, dels den software som er specialfremstillet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vores administrations- og faktureringsprocesser er herved blevet automatiseret, således at vores personale kan koncentrere sig helt og holdent om dit oversættelsesprojekt. Det vil du selv kunne se ved at benytte forespørgselsformularen på denne side eller sende din tekst til os pr. e-mail. Vi vil sende dig et konkurrencedygtigt tilbud med det samme. Du kan få dit tilbud endnu hurtigere ved at ringe til din lokale afdeling i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter på telefonnummer 39 15 81 80.

Vores priser for oversættelse til og fra norsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til norsk er DKK 1,34 per ord. Fra norsk til dansk betaler du DKK 1,42 per ord. Tarifferne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

2017-06-20T14:37:49.9658077Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.