Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Etiopiens flag

Vi oversætter dine tekster til og fra amharisk. Gennem formularen til højre kan du anmode om et tilbud. Det går endnu hurtigere hvis du sender dine tekstfiler via e-mail. Kontakt os så hjælper vi dig videre!

Oversættelsesbureau amharisk

Amharisk er et afroasiatisk sprog, der blandt andet tales i Etiopien, hvor det er det officielle sprog og majoritetssprog.

Det er det næstmest talte semitiske sprog i verden efter arabisk.

Sproget tales også af omkring tre millioner emigranter, især i Egypten, Israel, USA og Sverige. Det vurderes, at i alt omkring 27 millioner mennesker taler sproget.

Oversættelser til og fra amharisk

Amharisk skrives med det stavelsesbaserede Ge'ez-alfabet. Alfabetet er en såkaldt Abugida. Dette betyder, at hvert bogstav repræsenterer en konsonant efterfulgt af en vokal.

Dette særlige skriftsprog har 249 tegn og er bygget på et fundament, der består af syv vokaler.

Kompleksiteten består i, at der er for eksempel findes forskellige tegn til de respektive vokaler, men at de alle lyder ens.

Hurtigoversætter har det, der kræves for at kunne oversætte til og fra amharisk. Vi har den fornødne viden om de små detaljer, der gør de store forskelle i en oversættelse.

Hurtigoversætter tilbyder dig…

...en prismæssigt overkommelig og professionel oversættelse til eller fra amharisk. Vi hjælper dig gerne med oversættelser af officielle tekster, kontrakter og anden korrespondance.

For at vi kan give dig en nøjagtig pris, skal vi dog først se teksten.

Send os dine tekster med e-mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Du kan finde vores kontaktoplysninger på følgende siden ’kontaktdata’.

2017-06-15T15:32:11.2311598Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.