Oversættelsesservice for forenklet kinesisk

Kinesisk lampe

Vi oversætter dine tekster til og fra forenklet kinesisk. Vi har dialektale oversættere rundt omkring i Kina, samt i andre kinesiske regioner.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har ekspertise i de fleste kinesiske forretningsområder. Asien har fået en generelt stærkere, og tydeligere position i det økonomiske verdensmarked.

Men dette betyder endvidere, at der er et stigende behov for oversættelse mellem forskellige asiatiske sprog. Vi har lokaliseret oversættere i Kina, og andre kinesiske-talende regioner.

Forøget efterspørgsel

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter oversættelser, til og fra forenklet kinesisk. Vi har den fornødne viden som kræves, og er et dansk oversættelsesbureau der kan opfylde de behov du har, for en kinesisk oversættelse.

Hurtigoversætter er i øjeblikket det førende oversættelsesbureau i Danmark, når det kommer til kinesisk oversættelse.

Forenklet kinesisk tegn - en kulturrevolution

Forenklede udgaver af det kinesiske tegn blev skabt i 50’erne, for at øge læsefærdigheder i Kina. Tre store sprogreformer blev udført i løbet af 50'erne, 60'erne og 70'erne. Mange anså reformerne som en kulturel revolution.

Man foreslog at det ideografiske system skulle afskaffes, og skiftes ud med Pinyin, og det latinske alfabet. Dette blev dog aldrig indført, og myndighederne afviste et tredje og sidste forslag på at ændre reformen, i midten af 80'erne. Herefter er der aldrig blevet foreslået nye reformer.

Hong Kong og Macau

I Hong Kong og Macau anvendes traditionel kinesisk, og her har der aldrig været forsøg på at ændre sproget. Det menes, at de to forskellige varianter af det kinesiske sprog har lige stærke positioner i dag.

Kvalitetsoversættelser til og fra forenklet kinesisk

Vores oversættere bearbejder dit tekstmateriale professionelt, og med stor viden inden for dit fagområde. Vi har stort kundefokus, og arbejder i henhold til dine ønsker. Vi håndplukker din kinesiske oversætter. Når vi vælger den rette oversætter til din oversættelse, ser vi bl.a. på følgende kriterier:

  • uddannelse og erfaring
  • tidligere udført arbejde
  • modersmål
  • kendskab til kildesproget
  • lokalisering

Vi oversætter for alle - både privatpersoner, som større virksomheder.

Bed om et tilbud

Følg trinene nedenfor for at anmode om et tilbud. Hvis du accepterer tilbuddet, så starter vi med oversættelsen så hurtigt som muligt.

1. Vedlæg dine tekstdokumenter via formularen til højre

2. Vedhæft flere tekstfiler i en e-mail

Vi vurderer teksterne, og vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud så hurtigt som muligt. Lad gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, på telefonnummer 39 15 81 80 .

Lad os tage os af din oversættelse til forenklet kinesisk på den bedste, samt mest professionelle måde!

2016-06-15T14:36:45.9897267Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo