Tyske modersmålstalende

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er stedet for alt oversættelsesarbejde fra fransk til tysk. Vi har som ingen andre haft succes med at finde den rette oversætter til ethvert tænkeligt område. Vi har 2 afdelinger alene i Danmark: København eller Århus. Fra disse kontorer opretholder vi et tæt netværk af autoriserede oversættere, som alle bor i Danmark. Dette forklarer, at vores franske-tyske oversættelser er af topkvalitet. Alle vores oversættere er vel vidende om underfundighederne i samtidens, nutidens og datidens tysk.

Mange års erfaring

Vi er ikke alene den hurtigste - men også den hurtigst voksende - oversættelsesvirksomhed i Europa. I mellemtiden har vi udviklet vores ekspertise i at finde den rette oversætter til ethvert oversættelsesprojekt, særligt den fransk-tyske sprogkombination, to af de mest populære EU-sprog. Det software som er specielt udviklet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har automatiseret vores administrations- og faktureringsprocesser. Det holder vores omkostninger nede – og også dine omkostninger. Det gør også, at vi kan fokusere på dit oversættelsesprojekt i stedet for på sekundære anliggender.

Hurtig service

Vi kan tilbyde dig en fransk-tysk oversættelse for DKK 1,19 pr. ord. Det gør det muligt for dig at beregne den faktiske pris på din oversættelse. Du kan også udfylde formularen på denne side eller sende os din tekst pr. e-mail. På hverdage svarer vi dig straks efter at vi har set din tekst igennem. Efter din godkendelse er det vores erfaring, at du kan få teksten inden for 24 timer på hverdage. De fleste af vores oversættere arbejder om aftenen og i weekenden. Presserende opgaver er hverdag hos os. Ønsker du yderligere oplysninger? Ring venligst til os på: 39 15 81 80. Vore projektmanagere ser frem til at høre fra dig!

2017-01-19T11:16:48.3292757Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo