Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for galicisk

Galiciens flag. Vi oversætter dine tekster til og fra galicisk.

Vi hjælper dig med alle typer af oversættelser til og fra galicisk. Vi har ekspertisen som du søger!

Galicisk er et iberisk-romansk sprog, der tales i den autonome region Galicien, i det nordlige Spanien.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den ekspertise, du leder efter! Vi hjælper dig med oversættelser til og fra galicisk.

Galiciske oversættere

Sproget har meget store ligheder med portugisisk, og betragtes i Portugal, som værende en dialekt af portugisisk, dog med eget skriftsprog.

I middelalderen, blev galicisk og portugisisk adskilt, hvilket var en udvikling, der fremskyndedes pga. politisk splittelse. Sprogforståelsen er stor mellem galicisktalende, og nordportugisere, men mindre mellem galicisktalende, og sydportugisere/sydspaniere.

Galicisk, galego eller gallego

Galicisk, galego eller gallego, som sproget også kaldes, tales af omkring 3 millioner mennesker og er klassificeret, som et officielt sprog i regionen.

Galicisk og portugisisk stammer oprindeligt fra det tidligere galicisk-portugisisk (Galego-Português), der tales i Galicien, og i regionerne nord for Douro i Portugal.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at få et tilbud på hvad dine tekster vil koste at oversætte? Scan, vedhæft og send dit materiale via e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Vi har udelukkende modersmålstalende oversættere, som endvidere er specialiseret i dit fagområde. Vores telefonnumre samt andre kontaktoplysninger finder du på siden ’Kontaktdata’. Du er velkommen til at kontakte os, for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig, med den bedste kvalitetsoversættelse!

2017-06-20T14:10:59.8748147Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.