Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for indonesisk

Indonesisk flag

Vi tilbyder kvalificerede oversættelser til og fra indonesisk. Vedhæft og send os din tekst i en mail. Vi laver et godt tilbud, lynhurtigt!

Indonesisk er det officielle sprog i Indonesien. Det er en variant af malaysisk, og ligheden mellem disse to sprog kan stort set sammenlignes med forskellen mellem svensk og dansk.

Indonesien er et moderne samfund som er meget konkurrencepræget. Hurtigoversætter har indonesiske kompetente oversættere i de fleste forretningsområder. Vi hjælper dig f.eks. i korrespondance til og fra Indonesien.

Indonesiske oversættere

I dag er tallet på indonesisktalende ekstremt højt stigende, i modsætning til de mindre lokale sprog i landet. Hurtigoversætter har stor erfaring i oversættelse til og fra de forskellige asiatiske sprog. Vi hjælper dig med bl.a. dine forretningsoversættelser til og fra indonesisk!

Forskellige alfabeter

Indonesisk skrives normalt med det latinske alfabet, i mindre grad selv med det arabiske alfabet. Det er også skrevet i blindskrift (braille) for svagtseende.

Få et tilbud på en oversættelse til/fra indonesisk

Scan, vedhæft og send dine tekstdokumenter i en e-mail, og en af vores Project Managers vil vende tilbage til dig med et tilbud.

Hvis din anmodning gælder for en mindre mængde tekst, kan du nemt bruge formularen du kan finde her på siden. Angiv anmodninger eller oplysninger, der kan være vigtige, således at vi kan lave et nøjagtigt pristilbud.

Ring til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål, og vi vil hjælpe dig videre. Sammen med dig, skræddersyr vi din oversættelse, så den er baseret på dine behov. Vi ser frem til din anmodning!

2017-06-20T14:31:55.1823329Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.