Oversættelsesbureau København

Boris

Vi tilbyder vores kvalitative oversættelser til og fra dansk. Send dine tekster til os, og vi vender tilbage med et prisværdigt tilbud!

Vores oversættelsesservice imponerer med erfaring på alle fagområder.

Gennem årene har vi opbygget en enorm database over generelle, tekniske og juridiske oversættere, hver med deres specialer.

Vi har tæt kontakt med vores oversættere hvilket giver dig som kunde, en følelse af sikkerhed. Du kan kontakte os, når du har brug for os.

Yderligere overbevisende argumenter for at vi klart synes du skal samarbejde med os er:‎

  • Hver oversættelse er individuel - ingen oversættelsessoftware
  • Vi har ca. 4 200 modersmålsoversættere i vores database
  • Fagkyndige oversættelser til 150 sprog
  • Mulighed for bearbejdning af alle filformater
  • Hurtig bearbejdning garanteret
  • Gratis, uforpligtende tilbud
  • Garanterer fortrolig behandling af dine forespørgsler og opdrag

Vores Project Managers sørger for en hurtig og gnidningsløs bearbejdning af dine forespørgsler og opdrag. Du er velkommen til at tage telefonisk kontakt til dem for yderligere spørgsmål omkring vores tilbud. Vi vejleder dig gerne!

Prisen for en oversættelse

Vores oversættelsesbureau tilbyder konkurrencedygtige priser. Du vil finde vores priser i menuen under overskriften ’Priser’. Vælg kildesprog til dit dokument for at få vist prisen for oversættelse til forskellige sprog på skærmen.

Vores priser er væsentligt lavere sammenlignet med andre danske oversættelsesbureauer. Grundene til, at vi kan skubbe priserne så langt ned, afhænger af: højtuddannede oversættere, kommunikation, omkostningseffektive operationelle procedurer, unik software, og vores tilbagevendende kunder.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter

Hvis du ønsker en perfekt oversættelse er det hurtigste at kontakte oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vores kontor i København arbejder med et omfattende team af oversættere, som er specialiseret inden for bestemte emneområder. Vi er sikre på, at dit emne hører til blandt disse. Ønsker du yderligere oplysninger? Ring venligst til vores lokale kontor. Du kan også bede om et gratis tilbud online. Du skal bare udfylde formularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Oversætterne er specialiseret i alle emneområder

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det hurtigste - og det hurtigst voksende -oversættelsesbureau i Danmark. Flere og flere private, virksomheder og regeringsinstitutioner kontakter os, når de ønsker den bedste oversættelse til den bedste pris. Hvad er vores hemmelighed? Vi har ingen. Vi arbejder udelukkende med modersmålstalende. Oversætterne i vores netværk er ikke blot autoriserede oversættere, de er også specialiseret indenfor et bestemt emne.

Vores Project Managers finder hurtigt den rette oversætter til din oversættelsesopgave. Der er ikke noget emneområde, som vores oversættere ikke har arbejdet med. De har erfaring med at oversætte emner som turisme, sport, industri, landbrug, natur og miljø, klima, transport og logistik, EU-relaterede emner og meget mere. I den normale åbningstid vil du kunne få et tilbud med det samme. Ønsker du at læse mere om hvad vi kan betyde for dig, så klik videre til siden ’Tilbud’.

Adresse

København
Lyngbyvej 20
2100 København Ø
39 15 81 80

2017-11-13T15:58:34.8048705Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo