Oversætterbureau for Kurmanji

Arbil, Kurdistan

Arbil, Kurdistan. Vi har kurdiske oversættere med dialektale kompetencer. Vi oversætter dine tekster til og fra kurmanji. Send dine tekster via e-mail, så hjælper vi dig videre.

Kurmanji er en af de to vigtigste kurdiske hoveddialekter. Det tales i de nordlige og vestlige dele af Kurdistan, men har også rødder i andre regioner.

Den vigtigste dialekt er inddelt i dialektvarianter:

  • Bahdini – tales hovedsageligt i det foregående Badinan
  • Zaza - tales i de nordvestlige dele af Kurdistan

Oversættere i Kurdistan

Vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter sørger for dine tekster der skal oversættes til Kurmanji. Vores kurdiske oversættere bor rundt omkring i hele verden, i forskellige regioner. De har den nødvendige ekspertise, til en lokalt tilpasset oversættelse.

Lokaliseret kurdiske oversættere

Vælg os, til oversættelse af dine tekster, og du vil være garanteret en oversættelse i Kurmanji som:

  • har lokaliseret tekstindhold
  • har den rette korrekte terminologi, i forhold til tekstens område af ekspertise
  • ligner den oprindelige tekst så meget som muligt, i forhold til, sprogfølelse og udtryk
  • håndteres af en nøje udvalgt oversætter

Kundefokuseret

De tilbagevendende kunder er nøglen, eller rettere nøglerne til vores succes. At du som vores kunde er vigtigst, er der ingen tvivl om. Vi vil have at du skal være tilfreds, og vi arbejder efter dine ønskemål og vilkår. Vores kundefokuserede arbejdsmåde skyldes strømlinede procedurer. Vores software er unikt designet til os her i oversættelsesbureau Hurtigoversætter. Organisering, god kommunikation, og en væsentlig arbejdsstruktur, gør det lettere for os, at ligge al vores energi der hvor vi bør ligge det, - nemlig i dig!

Få et tilbud!

Udfyld formularen til højre, eller mail dine scannede og vedhæftede tekstdokumenter, hvis du har mere end én side. Vi analyserer, hvad du har sendt til os, og vil vende tilbage med et positiv tilbud, hurtigst muligt.

Spørg os

Hvis du klikker på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen, vil du føres til en side hvor du kan se alle vores kontaktoplysninger. Kontakt os for at få besvaret dine spørgsmål. Vi er glade for at oversætte dine tekster, uanset om du er privatperson, eller en større virksomhed!

2017-01-06T14:19:32.4659622Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo