Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterbureau for Kurmanji

Arbil, Kurdistan

Arbil, Kurdistan. Vi har kurdiske oversættere med dialektale kompetencer. Vi oversætter dine tekster til og fra kurmanji. Send dine tekster via e-mail, så hjælper vi dig videre.

Kurmanji er en af de to vigtigste kurdiske hoveddialekter. Det tales i de nordlige og vestlige dele af Kurdistan, men har også rødder i andre regioner.

Den vigtigste dialekt er inddelt i dialektvarianter:

Oversættere i Kurdistan

Vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter sørger for dine tekster der skal oversættes til Kurmanji. Vores kurdiske oversættere bor rundt omkring i hele verden, i forskellige regioner. De har den nødvendige ekspertise, til en lokalt tilpasset oversættelse.

Lokaliseret kurdiske oversættere

Vælg os, til oversættelse af dine tekster, og du vil være garanteret en oversættelse i Kurmanji som:

Kundefokuseret

De tilbagevendende kunder er nøglen, eller rettere nøglerne til vores succes. At du som vores kunde er vigtigst, er der ingen tvivl om. Vi vil have at du skal være tilfreds, og vi arbejder efter dine ønskemål og vilkår. Vores kundefokuserede arbejdsmåde skyldes strømlinede procedurer. Vores software er unikt designet til os her i oversættelsesbureau Hurtigoversætter. Organisering, god kommunikation, og en væsentlig arbejdsstruktur, gør det lettere for os, at ligge al vores energi der hvor vi bør ligge det, - nemlig i dig!

Få et tilbud!

Udfyld formularen til højre, eller mail dine scannede og vedhæftede tekstdokumenter, hvis du har mere end én side. Vi analyserer, hvad du har sendt til os, og vil vende tilbage med et positiv tilbud, hurtigst muligt.

Spørg os

Hvis du klikker på siden ’Kontaktdata’ øverst i menuen, vil du føres til en side hvor du kan se alle vores kontaktoplysninger. Kontakt os for at få besvaret dine spørgsmål. Vi er glade for at oversætte dine tekster, uanset om du er privatperson, eller en større virksomhed!

2017-01-06T14:19:32.4659622Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.