Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for kurdisk

Kurdistans flag

Kurdisk oversættelsesbureau. Vi oversætter til og fra kurdisk. Vi har de dialektale kundskaber i sorani og kurmanji.

Kurdisk er det officielle sprog i Kurdistan og Irak, men er også et etableret verdenssprog. Sproget tilhører gruppen af iranske sprog, der tales af omkring 85 mio. mennesker over hele verden.

I Kurdistan deles sproget op i to hoveddialekter:

Disse to kurdiske dialekter har til gengæld også underdialekter:

Kurdiske dialektoversættere

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter garanterer dig en kurdisk oversættelse af den absolut bedste kvalitet. Vi har den dialektiske viden, der kræves for korrekt sprog, og emneterminologiens teksthåndtering. For os er det en selvfølge, at oversætteren har:

Sorani og kurmanji - lokalisering

På linkene nederst på siden kan du finde oplysninger om de forskellige dialekter, og hvad der adskiller dem fra hinanden. Vi har oversættere, som kan oversætte dine tekster til og fra de forskellige kurdiske dialekter. Den oprindelige tekst bør altid være således, at den ligner den oprindelige tekst, så meget som muligt, og den skal afspejle den samme følelse, som kilde sprogets. Når man oversætter tekster med hensyn til dialekt, og andre lokale faktorer, der påvirker oversættelsen, har man forstand på lokalisering. Dette er netop grunden til, at vi har haft så stor succes på markedet. Vi er nemlig de bedste til lokalisering!

Med fokus på kunden

Du er, det vigtigste for os. Præcis som det bør være. Med et effektivt system, hvor mange procedurer er automatiserede, kan vi altid have fokus på kunden. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de færdigheder, der kræves for en fejlfri oversættelse. Bed om et gratis tilbud, ved at udfylde formularen. Er der mange tekstdokumenter skal du dog vedlægge dem i en e-mail i stedet. Vi gennemgår materialet, og vil vende tilbage, så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker flere informationer. Klik på siden ’Kontaktdata’ og du vil finde alle de kontaktoplysninger, du har brug for her. Ring i dag, og vi vil finde den bedste løsning til din opgave.

Vores priser for oversættelse til kurdisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til kurdisk er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra kurdisk til dansk er prisen DKK 2,54 per ord. Tarifferne er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

2017-06-20T14:33:21.5709709Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.