Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

BRITISK OVERSÆTTELSESBUREAU

Velkommen til vores succesfulde oversættelsesbureau!

Vores medarbejdere hjælper dig, hvis du har brug for en oversættelse henholdsvis fra/til dansk og engelsk. Vores store netværk af dygtige og erfarne oversættere er specialiserede i begge sprogkombinationer og inden for forskellige emneområder.

Hurtigoversætter er det bedste sted til din dansk-engelsk oversættelse

Har du brug for professionel oversættelse af din tekst fra dansk til engelsk? Vores kontor i London står altid til rådighed og klar til at hjælpe dig.

Vi arbejder udelukkende med oversættere, der har engelsk som modersmål, og som forstår sig på den pågældende industri, som din tekst vedrører. Oversættelsen vil derfor altid have din målgruppe og branche for øje.

Vores specialiserede emneområder

Vi klarer oversættelser fra dansk til engelsk bl.a. inden for fagområderne: Jura, finansielle emner, teknik, IT, medicin, EU, videnskabelig forskning og marketing generelt. Vi har specialiserede oversættere til ethvert af disse specialområder, så din oversættelse altid kommer til at fremstå med korrekt terminologi inden for det pågældende fagområde.

Send os nu en e-mail, og vi vender hurtigt tilbage til dig, med et godt tilbud!

På siden ’Kontaktdata’ kan du se hvilket kontor, der ligger nærmest dig.

2018-08-06T10:42:50.7073102Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.