Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for oversættelse til/fra malaysisk

Malaysisk flag. Oversættelser til og fra malaysisk

Vi tilbyder kvalificerede oversættelser til og fra malaysisk. Tilføj og send dine tekster i enmail, så kommer vi hurtigt tilbage, med et prisværdigt tilbud!

Malaysisk, er det sprog, der anvendes af modersmålstalende malayere i Malaysia. Det er det officielle sprog i Malaysia, Brunei og Singapore.

Andre områder er hvor der tales malaysisk er bl.a., det sydlige Thailand, Filippinerne, Singapore, central østlige Sumatra, Riau Islands, og dele af kysten i Borneo.

Standardmalaysisk

Sproget bruges også som arbejdssprog i Østtimor. Malaysisk ligner meget indonesisk, hvilket lokalt kaldes Bahasa indonesisk, og er det officielle sprog i Indonesien.

Den officielle standard for malaysisk, som Indonesien, Malaysia og Brunei har aftalt, er den variant, der tales på Riau Øerne syd for Singapore, hvilket længe blev betragtet som værende malaysisk.

Malaysiske oversættere

At have viden, eller mere præcist den viden, der er nødvendig for at kunne skelne mellem et sprogs diversitet og dialektforskelle, er ofte afgørende i en oversættelse. Målgruppen til en oversættelse er forskelligartet, ligesom at terminologi afhænger af fagområdet.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har den ekspertise, der er nødvendig, for oversættelser af højeste kvalitet. Vi har malaysiske oversættere i forskellige geografiske områder, og i alle tidszoner. Vi leverer kvalitetssikrede tekstoversættelser, til konkurrencedygtige priser.

Vi forenkler dine forretningskommunikationer, og tilbyder businessoversættelser til og fra malaysisk.

Hvad koster en oversættelse til malaysisk?

For at kunne give dig så præcist et tilbud som muligt, må vi undersøge det materiale, du ønsker oversat, først. Hvis du ikke allerede har teksterne digitalt, skal du scanne dem. Hvis du ikke har en scanner, har dit lokale bibliotek som regel en. Ellers er et billede af meget god kvalitet, som regel godkendt.

Du skal vedhæfte de scannede filer i en e-mail, og sende denne til os. Husk også at indtaste yderligere anmodninger, så vi kan beregne tilbuddet i henhold til alle dine behov. Vi lader hurtigt høre fra os igen, umiddelbart efter at vi har analyseret materialet.

På vores hjemmeside finder du en tilbudsformular. Du kan bruge denne, hvis opgaven ikke gælder for mere end en A4-side med tekst. Husk også her, at indtaste eventuelle anmodninger.

Vores pris på oversættelse fra dansk til malaysisk er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra malaysisk til dansk er prisen DKK 2,54. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Kontakt

Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, og fortæller dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Ring til os på telefonnummer: 39 15 81 80, og tal med en af vores Project Managers i dag! Hos os er du garanteret kvalitetsprodukter, til rimelige priser!

2017-06-20T14:37:13.7791894Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.