Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau med sproget persisk

Ovan lake i Iran. Vi hjælper dig med oversættelse til og fra persisk

Ovan Lake, Iran. Vi udfører professionelle oversættelser til og fra persisk.Send os en e-mail med dine tekster, og modtag et godt tilbud fra os allerede i dag!

Kært barn har mange navne. Persisk har forskellige navne, afhængigt af, hvor det tales. Farsi og Parsi er synonymt med persisk. Persisk er modersmål for 70 procent af Irans befolkning.

Andre lande, hvor sproget er stærkt rodfæstet er Tadsjikistan og Afghanistan. Men persisk har spredt sig globalt i forbindelse med emigrering som har fundet sted, og som stadig i dag finder sted.

Persiske dialekter

Som nævnt, er der flere navne for persisk. Selvom farsi og parsi, også er persisk, findes der alligevel flere dialekter. Men der er også andre dialektale varianter af persisk. To af disse er dari og tadsjikisk.

Tadsjikisk..

..er et sprog, eller rettere sagt en persisk dialekt. Det kaldes ofte en variant af persisk. Tadsjikisk er det officielle sprog i Tadsjikistan, hvor omkring 80 procent af befolkningen har sproget som modersmål.

Sprogminoriteter findes også i Afghanistan, Usbekistan, Kina, Pakistan, Iran, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland, Turkmenistan og Ukraine. Der er især mange russiske låneord, hvilket er den vigtigste forskel fra andre persiske sprogvarianter.

Dari..

..blev kaldt Farsi indtil midten af tresserne, både i Iran, Tadsjikistan og Afghanistan. Det, der adskiller dari fra persisk er en mere arkaisk udtale, samt ordforråd. Standardpersisk har mange franske låneord mens dari har låneord fra engelsk.

Med viden om de små detaljer – lokalisering

Vores persiske oversættere har den ekspertise, du leder efter! Hurtigoversætter har ekspertise i alle discipliner. Vi kender forskellene mellem standardpersisk, dari, pashto og andre dialekter. Oversætteren for din specifikke opgave har den specifikke dialekt, som modersmål. Dette er en garanti du får af os!

Kendskabet til dialektisk brug, og ekspertise inden for dit område, giver dig en oversættelse af den absolut bedste kvalitet. At have indsigt i de sproglige forskelle, og påvirkende faktorer kaldes lokaliseringskompetencer. Og det er præcis vores topekspertise! Dette er netop det som gør vores virksomhed unik på markedet. En sådan ekspertise er sjælden blandt oversættelsesbureauer. Du har den samme Project Manager gennem hele processen, hvilket giver dig en stor følelse af sikkerhed. Du kan altid kontakte os, med de spørgsmål du har.

Specifikation

Få nu et tilbud på din oversættelse ved at udfylde formularen til højre. Eller send os en e-mail med dine scannede dokumenter i en vedhæftet fil. Vi kontakter dig, så snart vi har set dit dokument igennem.

Du kan ringe til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en indledende samtale via telefon. Vi ser frem til din henvendelse!

Vores priser for oversættelse til og fra persisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til persisk er DKK 2,24 per ord. Fra persisk til dansk er prisen DKK 2,46 per ord. Priserne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

2017-06-20T14:38:22.2310339Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.