Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætterbureau for portugisisk i Brasilien

Brasiliens flag. Vi hjælper dig med din oversættelse fra og til portugisisk i Brasilien.

Anmod om et tilbud på din oversættelse, via formularen til højre eller via e-mail så hjælper vi dig!

Vi tilbyder oversættelser til og fra brasiliansk portugisisk inden for alle markedsområder.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter har lokal viden, hvilket resulterer i, at det budskab som oversættelsen får, er det samme budskab, som originalteksten har.

Brasiliansk- portugisiske oversættere

Oversættere har altid brasiliansk portugisisk som modersmålssprog. Da oversætterne er bosat i Brasilien, har de et sprogkulturelt kendskab, som effektiviserer forløbet yderligere.

Til oversættelser der skal bruges medicinsk eller juridisk, ansætter vi endvidere kun folk med mange års erfaring i de forskellige brancher. Du kan således regne med, at terminologiske begreber på området bliver oversat 100 % korrekt.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er kendt for kvalitetsoversættelser, med hurtig levering. Vores priser er desuden konkurrencedygtigt lave, i forhold til andre oversættelsesbureauers priser. Vi kan holde vores høje kvalitet, samt vores lave priser takket være en intensiveret, automatiseret, og digitaliseret produktionsproces.

Et unikt tilbud til dig

Du vil modtage et detaljeret tilbud via formularen til højre, eller ved at vedhæfte dine filer via e-mail. Vi ser på dine tekster, og vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, vil vi starte med oversættelsen direkte.

Kontakt

Ønsker du flere informationer om vores virksomhed, og om hvordan vi arbejder? Hjertelig velkommen til at ringe til vores Project Managers, så vil de fortælle dig mere! Du kan finde alle kontaktoplysninger ved at klikke på siden ’Kontaktdata’.

2017-01-09T12:40:07.5605361Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.