Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Spansk oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har en stor spansk afdeling med mere end 400 oversættere i Spanien og Sydamerika. Vi oversætter mere end 12 millioner ord pr. år til spansk, normalt fra engelsk.

Du kan dog også regne med os, når det gælder oversættelser til spansk. Der vil blive læst korrektur på disse oversættelser af vores spanske afdeling, før vi leverer dem til dig. Vores oversættere har ekspertise i alle emneområder, fra juridiske til medicinske emner. De er kyndige og har mange års erfaring, såvel som en god fornemmelse for det spanske sprog. Alle spanske oversættelser bliver overdraget til en specialist. Vi kontakter dig, hvis vi har spørgsmål til kildeteksten.

Oversættelse til mexicansk spansk.

Udover europæisk spansk kan du også bestille andre varianter af spansk. Send os en e-mail med din forespørgsel, så kontakter vi dig!

Efter vores overbevisning er oversættelserne først færdiggjorte, når du er tilfreds. Hvis du ønsker at se eksempler på opgaver udført af vores spanske oversættere, skal du klikke på følgende link: Tekniske oversættelser - cases

2016-05-31T08:16:55.9887398Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo