Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for sproget Tamil

Oversættelser til og fra tamil.

Tempel i Tamil Nadu, den region i Indien, hvor tamil tales. Vi tilbyder oversættelse fra og til tamil, vores oversættere er altid modersmålstalere!

Tamil er det officielle sprog i Indien, Sri Lanka og Singapore, og det tales desuden også i Malaysia.

Det anslås, at omkring 74 mio. mennesker taler sproget, hvoraf ca. 66 mio. har tamil som modersmål.

Oversættelser til og fra tamil

Tamil har modsat Indiens traditionelle litterære sprog, ikke sin oprindelse i sanskrit, men har dog lånt ord fra sanskrit, under dele af sin historie.

Det tamilske alfabet er fonetisk. Sproget har 12 vokaler og 18 konsonanter. Hurtigoversætter har den sproglige viden der er nødvendig, for at oversætte præcist og korrekt. Samtidigt kan du være overbevist om at det budskab du ønsker, skal viderebringes, bliver klart og tydeligt overført i oversættelsen.

Vi tager hensyn til lokale faktorer, der kan påvirke oversættelsen. Takket være oversættere i forskellige regioner, kan vi garantere høj kvalitet og hurtig levering.

Erhvervskommunikation

Singapore er et land som er præget af 200 års påvirkninger fra forskellige folkeslag. Turistindustrien er stadig stigende, og vi vil meget gerne hjælpe dig med oversættelserne mellem de forskellige sprogversioner.

Vi har mange års erfaring på det asiatiske marked.

Vil du se et tilbud?

På siden kan du se en formular, som du kan benytte dig af, hvis du har en lille mængde tekst, du vil have et tilbud på.

Send os ellers en e-mail med tekstmaterialet, hvis der er tale om et større dokument af flere sider. Vi analyserer din tekst, og laver en god pris til dig, så hurtigt som muligt. Velkommen til at ringe 39 15 81 80 og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

2017-06-20T15:41:50.6558383Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.