Oversættelsesbureau for traditionel kinesisk

Hong Kong

Hong Kong. Vi laver oversættelser til og fra traditionel kinesisk. Har du brug for en oversættelse der skal bruges inden for f.eks. forretningsmarkedet i Hong Kong? Så har vi den rette oversætter til lige netop din opgave!

De mest almindelige anmodninger om oversættelser, er ofte for forenklet kinesisk. Men som værende et af markedets førende oversættelsesbureauer i Danmark, kan vi oversætte til og fra alle dialektale varianter.

Her fortæller vi dig mere om de særlige kendetegn ved det traditionelle kinesiske sprog.

Omkostningerne for en oversættelse

Vores arbejde giver os mulighed for at holde gebyrerne på et lavt marked for vores kunder. Vi arbejder på at effektivisere omkostningerne på tværs af organisationen. Lave priser, korte leveringstider og de ​​højeste standarder for oversættelse er kendetegnende for Hurtigoversætter.

Den stærke position vi har på markedet i dag skyldes delvist:

  • Kinesisk indfødte oversættere med den nyeste viden i kundens fagområde
  • Høj tilgængelighed
  • Stærkt kundefokus
  • Effektiv arbejdsstruktur
  • Bæredygtig IT-teknologi

Højkvalitative oversættelser til og fra traditionel kinesisk

Dine tekstdokumenter håndteres respektfuldt, og fortroligt. Vil du underskrive en fortrolighedsaftale arrangerer vi selvfølgelig dette, i henhold til dine ønsker. Vi kan oversætte mellem traditionel kinesisk, samt utallige andre sprog. Vores oversættere er nøje udvalgt i forhold til, hvad teksten handler om. Mere avancerede tekster på områder som f.eks. medicinsk forskning, varetages af en person med erfaring og / eller uddannelse i det pågældende område.

Hvad koster oversættelsen?

Vi informerer dig gerne om procedurerne omkring en oversættelse til eller fra traditionel kinesisk. De fleste af informationerne befinder sig her på vores hjemmeside.

For at vi kan være i stand til at svare på hvor meget din oversættelse vil koste, er vi nødt til at se dine tekstdokumenter, først. Hvis du ønsker at anmode om et tilbud, kan dette lade sig gøre på to forskellige måder. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder.

Hvordan kan du bede om et tilbud?:

  1. Er oversættelsen et enkelt dokument, kan du benytte dig af formularen til højre. Indtast de ønskede data, tillige med tilhørende tekst-fil, og oplys om eventuelle andre anmodninger du har.
  2. Er der meget tekst kan du sende disse vedhæftet en e-mail.

Vi vender tilbage til dig, så snart en af ​​vores Project Managers har foretaget en analyse af dit materiale. Tror du, du har brug for at vide lidt mere, og vil du tale med os først?

Ring til os på 39 15 81 80 og vi vil hjælpe dig videre! Vi går først i gang med oversættelsen, når du har accepteret tilbuddet, som du har modtaget fra os.

Velkommen til at kontakte os, nu!

2016-05-25T14:18:31.0768028Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo