Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for vietnamesisk

Vietnams flag

Send dine scannede filer vedhæftet i en e-mail så vender vi tilbage med et prisværdigt tilbud!

Vietnamesisk er det officielle sprog i Vietnam. Sproget tales også i USA, Cambodja, Laos, Frankrig, Australien, Canada og mange flere lande rundt omkring i verden.

Vietnamesisk var oprindeligt skrevet med kinesiske tegn. Alfabetet der i dag anvendes er en udvidelse af det latinske alfabet, med diakritiske tegn for tonen, samt nogle bogstaver.

Vietnamesisk oversætter

Sydøstasien tilbyder mange forretningsmuligheder i alle former for brancher.

Hurtigoversætter har vietnamesiske oversættere i alle forretningsområder. Bosat i forskellige lande, hvor sproget er etableret, og med en baggrund i dit specifikke fagområde, vil du altid være garanteret et produkt af høj kvalitet.

Hvad vil en oversættelse til vietnamesisk komme til at koste?

Hurtigoversætter oversætter til og fra vietnamesisk. For at vi kan være i stand til at give dig et detaljeret tilbud, på hvad omkostningerne vil være for din oversættelse, er vi nødt til at undersøge dokumentet først.

Vedlæg dine scannede dokumenter i en e-mail, og vi vil vende tilbage med et pristilbud som kun få af vores konkurrenter kan matche. Henvis eventuelt specielle ønsker i e-mailen, så vi kan give dig en nøjagtig pris, til at starte med.

Vores pris på oversættelse fra dansk til vietnamesisk er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra vietnamesisk til dansk er prisen DKK 2,54 per ord. Tarifferne er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Vores Project Managers er tilgængelige på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan en oversættelse bliver til, og hvordan vores arbejdsgange ser ud.

2017-06-20T15:44:55.2582368Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.