Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for burmesisk

Vi tilbyder oversættelser til og fra burmesisk

Scan, vedhæft og send dine tekster via e-post til os. Vi ser på teksterne og vender tilbage hurtigst muligt med et konkurrencedygtigt tilbud på oversættelse til og fra burmesisk.

Burmesisk eller Myanmar, som det også kaldes, er et yipho-burmansk sprog, der tales af omkring 22 millioner mennesker.

Det er det officielle sprog i Burma, men tales også i Thailand, Bangladesh, Malaysia, USA, UK, Laos og Singapore.

Hurtigoversætter tilbyder burmesisk oversættelse af højeste kvalitet.

Tonesprog med fire toner

Sproget gør brug af den burmesiske skrift hvor formen af bogstaverne er runde, også kaldt sa-loun (runde bogstaver). Burmesisk er et tonesprog, med fire hovedtoner.

Vi har de færdigheder der kræves, for en nøjagtig oversættelse til eller fra Myanmar (burmesisk).

Nederst på denne side er eksempler på links til forskellige sprogkombinationer, som vi kan hjælpe dig med. Vi oversætter til og fra mange forskellige kilde- og målsprog, så ring til os i København på: 39 15 81 80, eller i Århus på: 70 27 79 97. Vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Høj kvalitet, rimelige priser og hurtig levering

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos os! Scan, vedhæft, og send efterfølgende dine tekstfiler til os via e-post, og vi vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud. Vi er kendt for vores hurtige oversættelser, vores høje kvalitet, vi aldrig går på kompromis med, samt rimelige priser, som du roligt kan sammenligne med andre oversættelsesbureauers.

Har du en mindre mængde tekst, som du gerne vil have et pristilbud på? Tøv ikke med at bruge formularen som er tilgængelig, på denne side.

2017-06-15T15:33:54.9883954Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.