Oversættelsesbureau for gælisk

Vi udfører oversættelser til og fra gælisk

Vi hjælper dig med oversættelse til og fra gælisk. Vi kender forskellene mellem sprogvarianterne!

Gælisk, fra det engelsk gæliske, henviser til de keltiske øers sprog skotsk gælisk i Skotland, det irske sprog i Irland, og det nu kritisk truede Manx på Isle of Man.

Hurtigoversætter oversætter til og fra forskellige gæliske sprogvariationer. Nederst på siden finder du links til forskellige eksempler på sprogkombinationer vi kan tilbyde vores oversættelse for.

Klik dig gerne videre, for at lære mere om de ydelser, vi kan hjælpe dig med!

Betydning af ordet gælisk

Irsk og manx omtales ofte som irsk gælisk, eller manisk gælisk. Men disse begreber, er ofte unødvendige, eftersom betegnelserne irsk, og manx/manisk kun referer til disse sprog. Anvendelse af betegnelsen irsk gælisk, er i dag ukorrekt, da sproget er anerkendt som et af EU's officielle sprog, under navnet irsk. For skotsk gælisk, gælder noget andet: Her kan man nemlig ikke anvende betegnelsen skotsk, på samme måde. Forvirring opstår nemt på grund af de to germanske sprog, lavskotsk og lallans.

Vores tilbud på oversættelse til fransk

Hurtigoversætter er et unikt oversættelsesbureau, der udfører forskellige oversættelser til og fra flere ualmindelige sprog. Gælisk er en af disse.

For at vi kan være i stand til at give dig en pris på en oversættelse til eller fra gælisk, har vi brug for at se dine tekster. Scan, vedhæft, og send derfor dine tekstfiler via e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud, hurtigt.

Vores pris på oversættelse fra dansk til gælisk er DKK 1,34 per ord, og for oversættelser fra gælisk til dansk er prisen DKK 1,49. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Husk på, at prisen varierer afhængigt af mængden og typen af dokumenter og anmodninger. Vi anbefaler derfor, at du sender teksten til os, under alle omstændigheder.

Kontakt os i dag!

Ring 39 15 81 80 , så får du lov til at tale med en af vores Project Managers. Vi besvarer dine spørgsmål, og udvikler sammen en løsning, der passer dig bedst!

2017-06-20T14:10:37.7616036Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo