Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for singalesisk

Oversætterbureau for oversættelser til og fra singalesisk

Ring til os på 39 15 81 80 så informerer vi dig om, hvordan vi kan hjælpe dig med oversættelse til eller fra singalesisk!

Hurtigoversætter laver oversættelse til og fra singalesisk. Vi vælger vores oversættere med stor omhu.

Ønsker du en korrekt oversættelse til en rimelig pris, og som kan leveres hurtigt? Kontakt os på 39 15 81 80, og vi hjælper dig videre!

Indiske og singalesiske oversættere

Singalesisk er det sprog, der tales af singaleserne i Sri Lanka, men også i visse dele af Indien.

Vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter har både singalesiske og indiske oversættere med kendskab til sprogkulturen i hvert land. Vi kan formidle den rigtige sprogfølelse til din målgruppe, og dermed levere oversættelser af høj kvalitet med autentisk indhold.

En oversættelse der er til at betale

Hurtigoversætter leverer hurtige, billige kvalitetsoversættelser til og fra singalesisk. Vores pris på oversættelse fra dansk til singalesisk er DKK 2,09 per ord. Fra singalesisk til dansk er prisen DKK 3,73 per ord.

Du skal så bare tælle antallet af ord i dit tekstmateriale. Vi anbefaler dog, at du sender teksten til os, da priserne varierer afhængigt af den type dokument du måtte have. Ønsker du at se hele vores prisliste, kan du klikke på siden ’Priser’.

Businessoversættelser til og fra singalesisk

Ved at bruge os til dine oversættelser på forskellige forretningsområder, kan du være sikker på, at du får 100 % korrekt oversat tekst, med 100 % korrekt terminologi.

Tilbud

Kunne du godt tænke dig et specificeret tilbud, skal du sende dit tekstmateriale vedhæftet en e-mail. Det er også muligt at benytte dig af formularen på siden, hvis du har en mindre mængde tekst.

Vores Project Managers er tilgængelige på 39 15 81 80. Ring i dag, og vi tager os af din oversættelse så den passer til dine specifikke behov og ønsker.

2017-06-20T15:20:11.2499107Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.