Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter - Kinesiske oversættelser

Vores oversættelsesbureau har et væld af erfaringer i at oversætte fra og til kinesisk. Vores professionelle kinesiske oversættere er specialiseret i flere emneområder. Vi udarbejder finansielle, juridiske, medicinske, tekniske, markedsorienterede og ganske almindelige oversættelser både fra og til kinesisk. Vil oversætter glædeligt dine tekster for dig fra dansk, japansk, engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk eller fra et hvilket som helst andet sprog til kinesisk.

Oversættelser til kinesisk.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med dine oversættelsesønsker fra eller til kinesisk. Send os blot din forespørgsel via e-mail.

Kinesisk er ikke blot et af de mest udbredte talesprog, det er for øjeblikket det sprog i verden, der vokser hurtigst. For øjeblikket er kinesiske oversættelser mere efterspurgte end tidligere, bl.a. pga. den økonomiske vækst i Asien. Der er forskellige kinesiske sprog men generelt mener man mandarin, når man taler om kinesisk. Vi har et stort antal af oversættere til mandarin i vores database men vi har også professionelle oversættere til rådighed i andre kinesiske sprog.

Kinesiske oversættere i vores database

Som alle andre oversættere hos os, har vores kinesiske oversættere mange års erfaring i oversættelse. Når vi skal oversætte til kinesisk, henvender vi os normalt til vores netværk af oversættere i Kina, USA, Taiwan eller Singapore. Disse oversættere bor i det område, hvor sproget bliver talt, og holder således deres kendskab til kinesisk ved lige. Dette forhindrer en forældet brug af sproget.

Alle vores kinesiske oversættere er specialiseret i deres egne emneområder. Hvis du derfor har en ukompliceret og letlæselig tekst til en brochure, et nyhedsbrev eller et websted, vil vi henvende os til en oversætter, som har en flydende og letlæselig skrivestil, såvel som til oversættere, der arbejder som tekstforfattere. Vi har også de rette oversættere til rådighed, når det gælder dine officielle dokumenter, som for eksempel forretningsaftaler. Antallet af den type oversættelsesprojekter til Kina er blevet betydeligt større i løbet af de sidste få år, og vi holder os i spidsen på oversættelsesområdet inden for denne trend.

Prisbesparelser

Med henblik på oversættelser fra hollandsk til kinesisk, ville det måske være mere fordelagtigt for dig, hvis din tekst først blev oversat til engelsk, og dernæst fra engelsk til kinesisk af en erfaren engelsk-kinesisk oversætter. Dette gælder også kinesisk-hollandske oversættelser, hvormed den kinesiske tekst først oversættes til engelsk og siden til hollandsk. Fordelen ved denne metode er at din oversættelse bliver lavet af en oversætter, som bor og arbejder i målsprogsområdet. Den anden fordel er, at du også får en engelsk version uden ekstra omkostninger. Dette kan ikke altid lade sig gøre. Det kommer an på emnet i din tekst. Ønsker du at vide, om vi kan bruge denne metode til din tekst, er du velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig med glæde.

Ønsker du at bede om et gratis tilbud på en kinesisk oversættelse, eller ønsker du yderligere information? Så kan du bare sende os en e-mail.

2017-01-19T12:23:22.6276656Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.