Minimumstakst hos Hurtigoversætter

Nogle gange har du måske en mindre tekst, som skal oversættes. Det vil vi med glæde hjælpe dig med i en hvilken som helst sprogkombination, lige meget hvor lille oversættelsen er. Vores oversættelsesvirksomhed opkræver en minimumstakst på DKK 500, - (eksklusiv moms) for hver ordre.

Vi har i lang tid prøvet at undgå at opkræve en minimumstakst; men det er svært at levere en god oversættelse for et par kroner, selv om det kun drejer sig om en enkelt sætning. For det første skal alle oversættelser gennem administrationsprocessen. Dernæst arbejder vi med freelance oversættere, som også opkræver en minimumstakst. Hvis du synes, at vores minimumstakst er høj, skulle du måske gemme dine tekster, så du kan få dem alle oversat på én gang. Det vil formindske dine samlede omkostninger.

Vær venlig at kontakte os, hvis du ønsker mere information. En af vore Senior Project Managers hos Hurtigoversætter vil med glæde svare på alle dine spørgsmål. Du kan også sende din tekst til os direkte via denne adresse e-mail og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vær venlig at angive det ønskede leveringstidspunkt og målsprog.

Er det en hasteopgave bedes du venligst ringe til os på nummer: 39 15 81 80 .

Minimum fee at Snelvertaler.

Hvad koster en oversættelse? Svar på spørgsmål om, hvordan man beregner prisen på en oversættelse.

2018-07-16T12:13:41.1214394Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo