Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Autoriserede oversættere leverer din tyske oversættelse i en fart

Vores engelske oversættelsesbureau klarer alle dine oversættelser fra engelsk til tysk.

Har du hurtigt brug for en perfekt udført oversættelse fra engelsk til tysk? Så er oversættelsesbureauet Hurtigoversætter det rette sted for dig. Takket være et omfattende netværk af autoriserede oversættere med tysk som modersmål, finder vi hurtigt den helt rigtige oversætter til din tekst. I vores database har vi tekniske oversættere, oversættere med ekspertise i politik og regeringsinstitutioner, oversættere specialiseret i kultur, litteratur, sport, journalistik, medicinske emner, transport og logistik, luft og hav, rejser og meget mere.

Afdelinger i forskellige lande

Gode ting behøver ikke nødvendigvis at være dyre. Med en tarif på DKK 1,19 pr. ord er vi billigere end de oversættelsesbureauer, som vi sammenligner os med. Tag din engelske tekst og se på, hvor meget det koster at oversætte den til tysk. Du kan også sende os din tekst via e-mail eller udfylde formularen. Du vil så modtage et konkurrencedygtigt pristilbud straks efter, at vi har set din tekst igennem.

Vi er et af de få oversættelsesbureauer med afdelinger i forskellige lande i og uden for EU. I Tyskland har vi afdelinger i Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamborg, München, Hannover eller Nürnberg. Du kan være sikker på, at din tekst bliver oversat af oversættere, som bor i Tyskland. Det betyder, at din tekst vil blive behandlet af nogen, som er helt klar over, hvilke underfundigheder som findes i samtidens, datidens og nutidens tysk. Derfor vil din oversættelse være fri for meningsløs tekst og sætningsstrukturer, som ikke findes på tysk.

Kort sagt: Hurtigoversætter er billigere for dig. Du kan også regne med oversættelse i topkvalitet. Ønsker du yderligere oplysninger? Ring til 39 15 81 80 Vores Project Managers vil være glade for at hjælpe dig.

2021-02-15T16:37:00.1532433Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.