Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hollandsk-norsk: Hurtigt, korrekt og konkurrencedygtigt

Oversættelse hollandsk-tysk.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med dine oversættelsesønsker fra hollandsk til norsk. Send os blot din forespørgsel pr. e-mail.

Din hollandske tekst bliver hurtigt og korrekt oversat til norsk af Hurtigoversætter's oversættelsesbureau i Oslo. Det går hurtigt, fordi du kan bede om et pristilbud online ved hjælp af vores forespørgselsformular eller ved at sende os din tekst over e-mail. Teksten bliver korrekt oversat, fordi vi kun arbejder med modersmålstalende, som bor i Norge. Det er heller ikke dyrt… Yderligere oplysninger? Ring venligst til +47 2152 0253. Du kan også kontakte vores danske kontor på telefonnummer 39 15 81 80.

Specialiseret inden for utallige emneområder

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det hurtigste - og det hurtigst voksende -oversættelsesbureau i Europa. Vi er et af de få oversættelsesbureauer, som har afdelinger i Norge og i hele EU. Vi leder et højt kvalificeret team af oversættere fra vores Oslo-afdeling. Disse oversættere er alle specialiseret i bestemte emner. For eksempel har vi kontrakt med juridiske oversættere men vi har også oversættere, som er specialiseret i sport, olie og gas, natur og miljø, turisme, journalistisk, politik, litteratur, historie, klima, produktholdbarhed og andre områder. Der findes ikke noget emneområde, hvor vi ikke har en erfaren oversætter. Dette indbefatter helt sikkert dit emneområde.

Vi kan tilbyde vores oversættelsesservice til en konkurrencedygtig pris. Det skyldes dels virksomhedens størrelse, dels den software som er specialfremstillet til oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vores administrations- og faktureringsprocesser er herved blevet automatiseret, således at vores personale kan koncentrere sig helt og holdent om dit oversættelsesprojekt. Det vil du selv kunne se ved at benytte forespørgselsformularen på denne side eller sende din tekst til os pr. e-mail. Vi vil sende dig et konkurrencedygtigt tilbud med det samme. Du kan få dit tilbud endnu hurtigere ved at ringe til din lokale afdeling i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter på telefonnummer 39 15 81 80.

2016-05-30T10:51:36.4836137Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo