Din oversætter har spansk som modersmål

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er det sted, hvor dine hollandsk-spanske oversættelser er i bedste hænder. Vores hollandsk-spanske oversættere besidder ekspertviden inden for mange emneområder som bl.a. jura, medicin, teknik, marketing, litteratur samt økonomi og handel. Konkurrencedygtige priser og et pristilbud med det samme.

Brug for en oversættelse til spansk ?

Send din tekst til os via e-mail.

Bliver din hollandske tekst oversat til spansk af indfødte spaniere? Ja, dette er muligt hos vores oversættelsesbureau Hurtigoversætter i Madrid og København. Vi leder et omfattende og stærkt netværk af højt kvalificerede oversættere gennem hele Spanien fra vores afdelinger i henholdsvis Madrid og København. Oversætterne i vores netværk er ikke blot spanske modersmålstalende, de er også specialiseret inden for et bestemt emne. Det betyder, at du kan kontakte os, hvis du har brug for at få oversat en tekst inden for et hvilket som helst emne. Dokumentation fra din hollandske bank er ikke noget problem, det er den opskrift, du gerne vil vise dine spanske venner, heller ikke. Du kan komme til os med enhver forespørgsel omkring oversættelse til og fra spansk.

Oversættelser af høj kvalitet til rimelige priser

Du kommer til at betale en rimelig pris for din oversættelse. Du kan bede om et pristilbud på flere måder: + 34 91 123 7742 eller 39 15 81 80 . Du kan også sende os dit hollandske dokument via e-mail eller udfylde formularen på vores hjemmeside. Du vil modtage et konkurrencedygtigt tilbud med det samme inden for vores åbningstid. Ofte kan vi også sende din oversættelse tilbage til dig samme dag.

Hurtigoversætter har et væld af erfaring med hurtig levering af spanske oversættelse. Vi har i mange år arbejdet fra hovedstaden Madrid i dette betydningsfulde land i EU. Vores oversættere bor i Spanien og er kyndige i spansk kultur og i nuancerne og underfundighederne i det spanske sprog. Hvis du ringer til + 34 91 123 7742 , vil du blive stillet direkte om til en af vores Project Managers. Du kan også ringe til din lokale afdeling i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter på telefonnummer 39 15 81 80 .

2016-05-25T14:34:34.5796028Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo