Oversættelsesbureau for kasakhisk

Kazakhstans flag

Vi tilbyder oversættelser til og fra kasakhisk, af højeste kvalitet. Kontakt os, så fortæller vi mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Kasakhisk er et tyrkisk sprog, der tales primært i Kasakhstan. Minoritetsgrupper findes også i lande som Kina, Tyrkiet, Turkmenistan og Mongoliet.

Sproget er nordvesttyrkisk og er mest knyttet til kirgisisk og tatarisk. Hurtigoversætter udfører kasakhiske oversættelser, der er tilpasset efter geografisk område og tekstmæssigt indhold.

Kasakhiske oversættere

Vi har oversat mere end 484 000 projekter for vores kunder frem til 12-09-2019. Et tal, der er konstant stigende.

Vi udvider vores oversættelsesservices, og vores netværk af freelanceoversættere, hele tiden. Kontakt os venligst for mere information om de tjenester, vi kan tilbyde dig. Vi garanterer en kasakhisk oversættelse som:

  • opretholder en høj standard
  • har en konkurrencedygtig pris
  • er lokaliseret
  • har den korrekte brancheterminologi
  • leveres hurtigt

Oversættelse til en god pris

Korrekte oversættelser bør ikke nødvendigvis lave et hul i din tegnebog. Vi giver dig fordelagtige priser og lynhurtig levering!

Send en e-mail med dit tekstmateriale, og vi vil gennemgå dokumenterne og vende tilbage med et tilbud så hurtigt som muligt. Ring 39 15 81 80 hvis du ønsker flere informationer, vi fortæller dig mere om, hvad vi kan tilbyde!

2017-06-20T14:32:44.4342576Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo