Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for sorani

Chabahar

Vi har kurdiske oversættere med dialektale kompetencer. Vi oversætter dine tekster til og fra sorani. Send dine tekster via e-mail, så hjælper vi dig videre.

Sorani er den anden af to store variationer i Kurdisk. Man kan se sorani som værende den oprindelige dialekt, af det kurdiske sprog. Årsagen er, at man har fundet de ældste skrifter skrevet på sorani. Soranidialekten kaldes også for sydkurdisk.

Skrift- og talesprog

Dialekten tales af omkring 15 millioner kurdere. De områder, hvor Sorani tales, er det sydlige Kurdistan omkring Arbil og Sulaymaniyah, og i Kermanshah og Mahabad, som ligger i de østlige dele.

Skriftsprogets alfabet er stort set det samme som arabisk. Sorani har dog seks tegn mere. Sorani skrives fra højre, mod venstre.

Minoritetsdialekterne gurani og feyli

Gurani og feyli er minoritets- og underdialekter til sorani, og skrives også på sorani.

Forskellene er relativt små, men kan være afgørende i en oversættelse. Herunder fortæller vi dig lidt mere om de to minoritetsdialekter.

De fleste feyli talende kurdere bor i de kurdiske (iranske) byer i Ilam, Kermanshah, Khanaqin regionen, samt mandali i irakiske Kurdistan.

Oversættelser til og fra sorani

Oversætterbureau Hurtigoversætter, vil være glade for at tage sig af dine tekstdokumenter, der skal oversættes til sorani. Vi har kernekompetencer i de fleste fagområder. Vi tilbyder vores tjenester til både privatpersoner, og virksomheder. Vi har ingen krav på hvor lille, eller hvor stor en tekst kan og må være, vi kan håndtere dokumenter i forskellige størrelser.

Sprogkombineret kurdisk oversættelse

Vi oversætter mellem alverdens sprog, og indtil videre har vi ikke stødt på en opgave, vi var nødsaget til at afvise. Vi giver dig en oversættelse af højeste kvalitet, og dit tilbud omfatter:

Et overkommeligt tilbud

Det er nemt at anmode om et tilbud på din oversættelse til sorani. Du sender blot en e-mail med dine scannede dokumenter til os, som vi derefter analyserer. Du kan også udfylde formularen som er tilgængelig til højre på siden, for oversættelse af en mindre mængde tekst. En af vores Project Managers, vil kontakte dig med et overkommeligt tilbud.

Ring og spørg

Vil du vide mere om os, og om hvordan vi arbejder? Ring til os for at finde ud af, hvordan alt omkring en oversættelse fungerer. På siden: ’Kontaktdata’ vil du finde de kontaktoplysninger, du har brug for. Du er velkommen til at ringe i dag!

2017-01-04T10:11:55.9170861Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo