Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser til og fra litauisk

Litauens flag

Professionelle oversættelser til og fra litauisk. Send en e-mail til os, med dine tekster. Du kan også udfylde formularen til højre, så vender vi tilbage med et godt tilbud!

Litauisk er et baltisk sprog, der tales af omkring 4 millioner mennesker, herunder 3 millioner i Litauen.

Det anses som værende sproget der ligger nærmest den oprindelige indoeuropæiske sprogfamilie, især hvad angår intonation og accent.

Sprogforskning

Litauisk er ikke blevet påvirket af andre sprog, i modsætning til så mange andre. Dette gør at sproget har stor værdi inden for sprogforskning.

Det er et glimrende eksempel på, at truede sprog, kan klare sig udmærket.

Litauiske oversættere

Hurtigoversætter tilbyder oversættelsestjenester af højeste kvalitet med hurtig levering. På trods af de høje standarder, opretholder vi en lav pris, og årsagen er primært vores højtuddannede oversættere, som ofte arbejder i løbet af aftener og weekender.

Andre faktorer, der gør os i stand til at fastholde de lave priser er:

Vores oversættere befinder sig i forskellige områder. Kom i kontakt, og vi vil skræddersy din oversættelse ud fra dine ønsker, behov og målgruppe.

Vores priser for oversættelse til litauisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til litauisk og omvendt, er DKK 1,49 per ord. Vores priser er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

For at du kan få så præcist et tilbud som muligt, er vi nødt til at undersøge den tekst, der skal oversættes. Tilføj materialet i en e-mail, og vi vil vende tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Angiv i e-mailen, hvis du har anmodninger eller andre oplysninger, som kan være vigtige for oversættelsen. Ring til os, hvis du har spørgsmål. Du kan få fat i vores Project Managers på telefonnummer: 39 15 81 80.

2017-06-20T14:33:58.8416976Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.