Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Direkte kontakt med norsk-oversættere

Som et af de få oversætterbureauer, har vi kontorer i næsten hele Europa. Derved kan vi garantere dig en uforandret høj kvalitet på tværs af landene.

Vores Project Managers i Norge og Danmark arbejder tæt sammen, og derfor kan vi tilbyde en dybdegående viden på tværs af markederne og sikre at vores Project Managers i Norge er sat godt ind i jeres virksomhed fra de danske Project Managers, hvis I tidligere har brugt vores tjenester på danske kontorer – og vice versa.

Vores Project Managers på kontoret i Norge kender også de fleste af vores norske oversættere personligt og ved lige præcis, hvad deres specialer er.

Med disse fordele kan vi til enhver tid tilbyde dig en oversættelse af høj kvalitet, til en god pris.

Oslo: Mere end et norsk oversætterbureau

Vores kontor i Norge, er specielt udvalgt ud fra de tætte forretningsmæssige bånd på tværs af de nordiske lande. Det giver dig derfor mulighed for at drage nytte af de synergier, som vi kan tilbyde dig, når du benytte vores tjenester på tværs af landende.

På vores kontor i Oslo tilbyder vi dig oversættelser fra eller til nynorsk eller bokmål. Men vores oversætterbureau i Oslo kan mere: Udover at vejlede dig omkring oversættelser til og fra forskellige sprog, kan vi også vejlede dig omkring websidelokalisering og InDesign-projekter.

Ved større projekter tilbyder vi dig også gerne rabatter. Send os en forespørgsel, så kommer vi tilbage med et godt tilbud!

Ønsker du at tage kontakt?

Har du spørgsmål til eller vil du have et tilbud, så tag gerne kontakt til os . Telefonnumrene på vores kontorer finder du under menupunktet ’Kontaktdata’.

2018-08-06T08:15:39.3318374Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.