Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter oversætter dine tekster

Portugisisk oversætterbureau. Oversættelser til og fra portugisisk

Vi hjælper dig gerne med dine oversættelsesønsker til og fra portugisisk. Send os blot en e-mail for at modtage et tilbud.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter overtager gerne dine oversættelsesønsker til og fra portugisisk. Vi oversætter bl.a. brugsanvisninger, lovtekster, pressemeddelelser eller bøger. I vores database har vi den rigtige oversætter til hver teksttype, til hvert fagområde. Vi oversætter ikke kun tekniske, medicinske, juridiske eller litterære tekster. Vi har også oversættere i vores database, der er specialiseret i områderne miljø, miljøteknologier, kunst og kultur, bæredygtighed, transportvæsen osv. På denne måde kan vi tilbyde dig fremragende oversættelser til en god pris.

Netværk af diplomoversættere

Vores oversættere har afsluttet en universitetsuddannelse og har portugisisk som modersmål. Ved at anvende udelukkende modersmålsoversættere kan vi levere oversættelser af høj kvalitet til dig. Vores oversættere arbejder også om aftenen og i weekenden, derfor er ønsker om hasteoversættelser heller ikke et problem for os.

Vi tilbyder kvalitet og hurtighed og er alligevel ikke dyre

Oversættelser af høj kvalitet, hurtige og effektive leveringer - det er de slogans, vi er kendt for. Samtidig tilbyder vi dig dette til en god pris. Prisen på oversættelse fra dansk til portugisisk er DKK 1,34 per ord. Fra portugisisk til dansk betaler du DKK 1,64 per ord. Vores tariffer er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se hele vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Med oversættelsesservice fra Hurtigoversætter er du altid på rette vej. Nysgerrig? Du finder adresser på kontorer i din nærhed under menupunktet ’Kontaktdata’. Vores Project Managers vejleder dig gerne.

2017-06-20T14:46:14.8922953Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.