Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for Romani

Roma flaget. Vi oversætter til og fra roma.

Roma flaget. Du er kommet det rette sted, hvis du skal bruge oversættelse til eller fra roma. Vi laver professionelle oversættelser, udført af modersmålsoversættere!

Romani også kaldet romani chib, hører til den indoariske sproggren. Det er et sprog, der tales i hele verden.

Romani chib har mange dialekter, og disse tales af romafolk og travellers, som er et rejsende folk, på verdensplan.

Romani dialekter

Afhængigt af landene, adskiller sprogene sig i forskellige dialekter. Men den fælles oprindelse i sanskrit er tydelig i alle dialekterne.

De asiatiske og afrikanske dialekter er relativt ukendte, i modsætning til de europæiske;

De europæiske varianter har dokumenteret sprogbrugen med grammatik og videnskabelig dokumentation. Den vigtigste og mest kendte dialekt er den tyrkisk-græske.

Et tilbud til en pæn pris

Vi hjælper dig med oversættelser til eller fra romani. Kontakt os på telefon eller e-post, og vi vil vende tilbage med et tilbud. Vores priser er lavere end de fleste andre oversættelsesbureauer.

Du kan finde alle vores kontaktoplysninger på siden ’Kontaktdata’. Ring til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere.

2017-06-20T14:46:26.9224982Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail

Det er udfordrende tider for mange af vores kunder, såvel nye som faste. Vi står klar til at tænke med jer og finde gode og effektive løsninger for alle jeres oversættelsesbehov, og vi holder åbent som normalt.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 43 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.