Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til serbisk

Vi laver oversættelser til og fra serbisk

Send din tekst til os via e-mail. Vi vender tilbage med et prisvenligt tilbud, hurtigt. Hos os får du serbisk oversættelse af højeste kvalitet!

Vi samarbejder med kvalificerede oversættere, der har serbisk som modersmål. Vi garanterer overkommelige, og højkvalitative oversættelser. Vi har serbiske oversættere i de enkelte fag på det globale erhvervsmarked.

På den måde kan vi nemt opfylde dine ønsker for oversættelse af:

Forhør dig med en af vores Project Managers, om de nøjagtige vilkår. Vi kan tilbyde mange forskellige sprogkombinationer, til eller fra serbisk. Kontakt os venligst for flere informationer.

Serbisk oversætter - lokalisering

Flere og flere virksomheder er ved at opdage sydøsteuropæiske lande, som vigtige partnere for import, eksport og produktion. En vellykket businesskorrespondance er en forudsætning for et godt og succesfuldt forretningsforhold. Vi hjælper dig med at kommunikere til og fra serbisk.

Med serbiske oversættere bosiddende i Serbien, kan vi kalde os lokaliseringseksperter. Kendskab til de serbiske oversættere i varierende områder af ekspertise, bidrager også til vores stærke position på markedet i dag.

Vores priser for oversættelse til og fra serbisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til serbisk er DKK 1,64 per ord. Fra serbisk til dansk er prisen DKK 2,01 per ord. Priserne er baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Tag kontakt til os!

Hos Hurtigoversætter får du ikke blot din tekst oversat til serbisk. Har du en tekst, som skal oversættes fra serbisk til andre sprog, er dette selvfølgelig også muligt!

Ønsker du at modtage et tilbud kan du sende os din tekst ved at klikke her e-mail.

Ønsker du at tale med en af vores Project Managers kan du ringe til os på 39 15 81 80 og vi vil oplyse dig om pris og en ca. leveringstid.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-06-20T15:17:01.1779054Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.