Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser til spansk

Hurtig og professionel oversættelsesservice til spansk.

Send os blot en e-mail med din forespørgsel.

Vi vil tage os af din oversættelse til spansk i en fart. Send blot din tekst til os pr. e-mail, så får du et gratis tilbud. Når Project Managers har set din tekst igennem, modtager du straks et pristilbud.

Angiv venligst, hvornår du ønsker at modtage oversættelsen. Vi vil også gerne vide, om du har brug for europæisk spansk eller latinamerikansk spansk, da der er forskel på de to varianter. Vores Project Managers hjælper dig med glæde, hvis du er i tvivl om, hvilken variant du skal vælge.

Oversættelser til spansk bliver udført af oversættere med spansk som modersmål. Der vil blive læst korrektur på alle tekster, før vi sender dem tilbage til dig, så de er klar til at blive taget i brug øjeblikkeligt!

Vores spanske oversættelsesbureau

Du kan regne med os, når det gælder spanske oversættelser inden for alle områder. Foruden medicinske, finansielle, tekniske og marketingsorienterede oversættelser kan vores oversættelsesbureau også hjælpe dig med bekræftede oversættelser, tolke (til retten) og apostillestempler på oversættelser, som skal bruges som juridiske dokumenter i udlandet.

Vores priser for oversættelse til og fra spansk

Vores pris på oversættelse fra dansk til spansk er DKK 1,34 per ord. Fra spansk til dansk er prisen DKK 1,49 per ord. Vores tariffer er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Modtag et tilbud med det samme!

Ønsker du at bede om et tilbud med det samme? Så skal du bare udfylde formularen til højre. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail. Hvad du end vælger, vil du modtage et udspecificeret tilbud på din dansk-spanske oversættelse med det samme.

Vil du gerne rekvirere et tilbud direkte? Udfyld formularen med tilbudsforespørgslen online. Du kan også sende din tekst til os pr. e-mail.

Hvis du ringer til os på 39 15 81 80 eller på 70 27 79 97 får du direkte kontakt med en af vores Project Managers.

2017-06-20T15:21:24.9582808Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.