Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelsesbureau for professionelle svenske oversættelser

Effektiv projektledelse og målrettet indsats fra professionelle svenske oversættere gør Hurtigoversætter i dag til et af de største, og mest succesfulde oversættelsesagenturer i Danmark.

Vi tilbyder professionelle svenske oversættelser og ekstraordinære ydelser til både private, samt erhvervskunder, som myndigheder, etc.

Forskellige kombinationer af sprog - 150 sprog

Vi oversætter til over 150 sprog i forskellige fagområder. Uanset sprogkombination og retning, kan vi hjælpe dig.

Vores kvalificerede oversættere er specialister på deres specifikke fagområde, og har altid målsproget som deres modersmål.

Svensk oversættelse af en certificeret svensk oversætter

En oversættelse skal være fejlfri, og samtidigt en indgående revision af det oprindelige dokument. Derfor bruger vi udelukkende oversættere som også er modersmålstalende. I 20 år, hvor vi har været i drift, har vi arbejdet med alle mulige sprogkombinationer, og i forskellige områder.

Tekniske manualer fra tysk til svensk, kontrakter fra spansk til svensk, eller dokumenter fra kinesisk til svensk, er blot et par eksempler på, hvad vi har håndteret gennem årene. Men vores ekspertise er meget bredere end det.

Vores professionelle oversættere har stor erfaring i oversættelsesindustrien samt viden i mange forskellige discipliner. P.ga. deres baggrundsuddannelser har de desuden viden om den korrekte fagterminologi, både juridisk og teknisk, som medicinsk. Er der brug for en bekræftet oversættelse, er det ikke noget problem! Vi har de færdigheder og ekspertise du har brug for - din tekst er i gode hænder!

Vores priser for oversættelse til og fra svensk

Vores pris på oversættelse fra dansk til svensk er DKK 1,34 per ord. Fra svensk til dansk betaler du samme pris. Tarifferne er baseret først og fremmest på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på siden ’Priser’.

Hvordan beder jeg om et tilbud på en svensk oversættelse?

Du kan nemt bede om et tilbud på en svensk oversættelse ved at udfylde forespørgselsformularen til højre. De oplysninger, som der bliver bedt om i formularen, vil udelukkende blive brugt til at kunne give dig et tilbud.

Trin 1. Vælg “svensk” som målsprog.

Trin 2. Angiv dit navn, e-mail adresse og telefonnummer.

Trin 3. Vælg den fil på din harddisk, som du gerne vil have oversat til svensk eller indsæt din tekst i det tomme tekstfelt.

Klik dernæst på “send”, hvorefter din fil bliver sendt til Project Manageren i vores svenske oversættelsesbureau.

Du vil hurtigst muligt modtage et uforpligtigende tilbud. Har du flere filer, som skal oversættes til svensk på samme tid? Bare send dine tekster direkte til os over e-mail. Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er også et svensk oversættelsesbureau. Vi har oplysninger på svensk på vores websted www.snabboversattare.se. Vi har svenske Project Managers i alle vores afdelinger. Hvis du hellere vil diskutere din oversættelse med os på svensk, kan du bede om at tale med vores svensktalende personale. Så stiller vi dig om, til vores kollegaer i Sverige, der glædeligt vil hjælpe dig videre!

2020-02-24T09:57:03.4336808Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.